Uusi yrittäjä, näin valitset tarpeisiisi sopivan älypuhelimen

Uuden yrityksen perustamisessa on paljon työtä, eikä firman puhelimen päivitys välttämättä ole päällimmäisenä mielessä. Oikean puhelimen valitsemiseen kannattaa kuitenkin käyttää hetki aikaa.

Miten sinä aiot hyödyntää älypuhelinta yrityksessäsi?

Yritystoiminta sujuu sutjakammin, kun välineet ovat kunnossa. Älypuhelimet ovat kehittyneet aivan viime vuosina huimasti, ja monelle yrittäjälle huippukameralla varustettu puhelin on järkevämpi investointi kuin esimerkiksi järjestelmäkamera.

Älypuhelinta voi käyttää monin eri tavoin. Yksi lähettää sillä päivän viimeisen laskun bussista käsin, toinen skannaa kuitit kirjanpitoon ja kolmas vastaa puhelimella asiakkaille verkkokaupan chatissa.

Lataamalla oppaan saat konkreettisia vinkkejä oikean älypuhelimen valintaan. Samalla opit, mitä yrityksen toimia älypuhelimella voi ja kannattaa hoitaa.

  • Mihin älypuhelimeen hankinnassa kannattaa kiinnittää huomiota?
  • Mitä yrityksen asioita voin hoitaa älypuhelimen avulla?
  • Kannattaako älypuhelin ostaa omaksi vai yritykselle?

Lataa maksuton opas!

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.
 

Tilaamalla DNA Yrityksille -uutiskirjeen saat sähköpostiisi maksuttoman raportin sekä tietoa toimialan puheenaiheista ja DNA:n yrityksille tarjoamista eduista ja ratkaisuista. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata raportin täyttämällä oheisen lomakkeen. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.