Uusi yrittäjä, näin valitset tarpeisiisi sopivan älypuhelimen

Uuden yrityksen perustamisessa on paljon työtä, eikä firman puhelimen päivitys välttämättä ole päällimmäisenä mielessä. Oikean puhelimen valitsemiseen kannattaa kuitenkin käyttää hetki aikaa.

Miten sinä aiot hyödyntää älypuhelinta yrityksessäsi?

Yritystoiminta sujuu sutjakammin, kun välineet ovat kunnossa. Älypuhelimet ovat kehittyneet aivan viime vuosina huimasti, ja monelle yrittäjälle huippukameralla varustettu puhelin on järkevämpi investointi kuin esimerkiksi järjestelmäkamera.

Älypuhelinta voi käyttää monin eri tavoin. Yksi lähettää sillä päivän viimeisen laskun bussista käsin, toinen skannaa kuitit kirjanpitoon ja kolmas vastaa puhelimella asiakkaille verkkokaupan chatissa.

Lataamalla oppaan saat konkreettisia vinkkejä oikean älypuhelimen valintaan. Samalla opit, mitä yrityksen toimia älypuhelimella voi ja kannattaa hoitaa.

  • Mihin älypuhelimeen hankinnassa kannattaa kiinnittää huomiota?
  • Mitä yrityksen asioita voin hoitaa älypuhelimen avulla?
  • Kannattaako älypuhelin ostaa omaksi vai yritykselle?

Lataa maksuton opas!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.