Työpaikan pilvipalvelut haastavat yrityksesi verkon

Lataa opas ja lue, kuinka pilvipalvelut haastavat yritysverkkosi

Yritysverkoissa pilvi on uusi normaali. Moni miettii, miten kasvavaa pilvipalveluiden määrää voisi hallita paremmin.

Vaikka lähes kaikki tieto voi nykyään olla pilvessä, ei kaiken ole suinkaan tarkoituksenmukaista olla siellä. Esimerkiksi koko henkilöstön käyttämä taloushallinnon sovellus istuu pilvikäyttöön mainiosti, sen sijaan esimerkiksi pienen yrityspäättäjäryhmän räätälöityä sovellusta ei kannata ainakaan väkisin siirtää. Myös tietoturvaan liittyvät seikat on huomioitava – ja pilvipalveluiden kohdalla näin ei läheskään aina ole.

Tämän oppaan tarkoitus on tarjota sinulle eväitä pohtia, kuinka järjestät oman yrityksesi pilviarkkitehtuurin. Lisäksi opit, miten hybridipilvimalli parantaa pilvipalveluidesi toimintavarmuutta, miten GDPR-asetus vaikuttaa pilvipalveluiden käyttöön, ja kuinka hallitset pilvipalveluihin liittyvää viivettä niissä tilanteissa, kun sen minimointi on kriittistä.

Lataa maksuton opas!

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.
 

Tilaamalla DNA Yrityksille -uutiskirjeen saat sähköpostiisi maksuttoman raportin sekä tietoa toimialan puheenaiheista ja DNA:n yrityksille tarjoamista eduista ja ratkaisuista. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata raportin täyttämällä oheisen lomakkeen. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.