Työpaikan pilvipalvelut haastavat yrityksesi verkon

Lataa opas ja lue, kuinka pilvipalvelut haastavat yritysverkkosi

Yritysverkoissa pilvi on uusi normaali. Moni miettii, miten kasvavaa pilvipalveluiden määrää voisi hallita paremmin.

Vaikka lähes kaikki tieto voi nykyään olla pilvessä, ei kaiken ole suinkaan tarkoituksenmukaista olla siellä. Esimerkiksi koko henkilöstön käyttämä taloushallinnon sovellus istuu pilvikäyttöön mainiosti, sen sijaan esimerkiksi pienen yrityspäättäjäryhmän räätälöityä sovellusta ei kannata ainakaan väkisin siirtää. Myös tietoturvaan liittyvät seikat on huomioitava – ja pilvipalveluiden kohdalla näin ei läheskään aina ole.

Tämän oppaan tarkoitus on tarjota sinulle eväitä pohtia, kuinka järjestät oman yrityksesi pilviarkkitehtuurin. Lisäksi opit, miten hybridipilvimalli parantaa pilvipalveluidesi toimintavarmuutta, miten GDPR-asetus vaikuttaa pilvipalveluiden käyttöön, ja kuinka hallitset pilvipalveluihin liittyvää viivettä niissä tilanteissa, kun sen minimointi on kriittistä.

Lataa maksuton opas!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.