Työelämätutkimus - Digitaalisen ajan työkulttuuri

Digitaalisen ajan työkulttuuri

Joustavat ja työkulttuuriaan jatkuvasti kehittävät yritykset menestyvät tulevaisuudessa

Mitkä voimat vaikuttavat tänä päivänä yrityksen työkulttuurin muovaantumiseen? Tässä oppaassa perehdymme joustavaan työntekoon ja kerromme, miksi ja miten sitä kohti voi navigoida.

Esittelemme suomalaisten etätyökokemuksia käsittelevän työelämätutkimuksen, joka muun muassa paljastaa, että:

  • 77 % vastanneista valitsisi tasaväkisistä työnantajista mieluummin sen, jossa etätyölle on paremmat mahdollisuudet.
  • Reilu 80 % kokee etätyömahdollisuuden vahvistavan työnantajamielikuvaa ja parantavan työhyvinvointia.
  • 86 % pitää yrityskulttuurin kehittymistä edellytyksenä työn muutokselle ja näkee, että yrityksen menestyminen edellyttää digitalisaation ja uuden teknologian hyödyntämistä.

Oppaasta voit myös lukea, miten meillä DNA:lla jo vuodesta 2012 käytössä ollut mutkattoman työn malli on toiminut. Mutkaton työkulttuuri on esimerkiksi kehittänyt asiakasymmärrystämme ja sitouttanut henkilöstöä entisestään.

Lataa maksuton opas ja tutustu tarkemmin joustavaan, digitaalisen ajan työkulttuuriin!

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.
 

Tilaamalla DNA Yrityksille -uutiskirjeen saat sähköpostiisi maksuttoman raportin sekä tietoa toimialan puheenaiheista ja DNA:n yrityksille tarjoamista eduista ja ratkaisuista. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata raportin täyttämällä oheisen lomakkeen. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.