Työelämätutkimus - Digitaalisen ajan työkulttuuri

Digitaalisen ajan työkulttuuri

Joustavat ja työkulttuuriaan jatkuvasti kehittävät yritykset menestyvät tulevaisuudessa

Mitkä voimat vaikuttavat tänä päivänä yrityksen työkulttuurin muovaantumiseen? Tässä oppaassa perehdymme joustavaan työntekoon ja kerromme, miksi ja miten sitä kohti voi navigoida.

Esittelemme suomalaisten etätyökokemuksia käsittelevän työelämätutkimuksen, joka muun muassa paljastaa, että:

  • 77 % vastanneista valitsisi tasaväkisistä työnantajista mieluummin sen, jossa etätyölle on paremmat mahdollisuudet.
  • Reilu 80 % kokee etätyömahdollisuuden vahvistavan työnantajamielikuvaa ja parantavan työhyvinvointia.
  • 86 % pitää yrityskulttuurin kehittymistä edellytyksenä työn muutokselle ja näkee, että yrityksen menestyminen edellyttää digitalisaation ja uuden teknologian hyödyntämistä.

Oppaasta voit myös lukea, miten meillä DNA:lla jo vuodesta 2012 käytössä ollut mutkattoman työn malli on toiminut. Mutkaton työkulttuuri on esimerkiksi kehittänyt asiakasymmärrystämme ja sitouttanut henkilöstöä entisestään.

Lataa maksuton opas ja tutustu tarkemmin joustavaan, digitaalisen ajan työkulttuuriin!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.