Terveydenhuollon sähköinen mullistus

Terveydenhuollon digitalisoituminen on vain ajan kysymys

Digitalisaatio on terveydenhuollolle parasta sitten bakteerien keksimisen – se uudistaa voimakkaasti terveydenhuollon toimintamalleja ja perusoletuksia. Kysyimme asiantuntijoilta, miltä näyttävät muun muassa itsediagnostiikka, etähoito ja vanhustenhuolto tulevaisuudessa.

Tilaa maksuton opas sähköpostiisi ja lue asiantuntijoiden näkemykset tulevaisuuden terveydenhuollon mahdollisuuksista!

Terveydenhuollon digitaaliset mahdollisuudet

”Digitaaliset palvelut tulevat mullistamaan terveydenhuollon kaikki tasot. Se on aivan selvää. Kysymys on vain aikataulusta”

Työterveyslaitoksen tutkimus- ja palvelukeskuksen johtaja Jorma Mäkitalo.

Muutos näkyy jo nyt muun muassa itsediagnostiikan lisääntymisenä ja mobiiliteknologiaa hyödyntävän etäterveydenhuollon yleistymisenä. Nämä puolestaan lisäävät ennakoinnin ja ennaltaehkäisyn mahdollisuuksia. Lisääntyvä tieto sairauksista ja potilaasta mahdollistavat entistä yksilöllisemmän hoidon.

Lue lisää oppaasta!

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.