Terveydenhuollon sähköinen mullistus

Terveydenhuollon digitalisoituminen on vain ajan kysymys

Digitalisaatio on terveydenhuollolle parasta sitten bakteerien keksimisen – se uudistaa voimakkaasti terveydenhuollon toimintamalleja ja perusoletuksia. Kysyimme asiantuntijoilta, miltä näyttävät muun muassa itsediagnostiikka, etähoito ja vanhustenhuolto tulevaisuudessa.

Tilaa maksuton opas sähköpostiisi ja lue asiantuntijoiden näkemykset tulevaisuuden terveydenhuollon mahdollisuuksista!

Terveydenhuollon digitaaliset mahdollisuudet

”Digitaaliset palvelut tulevat mullistamaan terveydenhuollon kaikki tasot. Se on aivan selvää. Kysymys on vain aikataulusta”

Työterveyslaitoksen tutkimus- ja palvelukeskuksen johtaja Jorma Mäkitalo.

Muutos näkyy jo nyt muun muassa itsediagnostiikan lisääntymisenä ja mobiiliteknologiaa hyödyntävän etäterveydenhuollon yleistymisenä. Nämä puolestaan lisäävät ennakoinnin ja ennaltaehkäisyn mahdollisuuksia. Lisääntyvä tieto sairauksista ja potilaasta mahdollistavat entistä yksilöllisemmän hoidon.

Lue lisää oppaasta!

Tilaamalla DNA Yrityksille -uutiskirjeen saat sähköpostiisi maksuttoman raportin sekä tietoa toimialan puheenaiheista ja DNA:n yrityksille tarjoamista eduista ja ratkaisuista. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata raportin täyttämällä oheisen lomakkeen. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.