Zero trust – vahvaa turvaa nollaluottamuksella

Teollisuuden lean toteutuu digitalisaation avulla
– neljä hyödyllistä teknologiaa

Avaa yrityksellesi uusia mahdollisuuksia entistä leanimpaan toimintaan lataamalla opas

Modernit digitaaliset työvälineet antavat kaikenkokoisille teollisuuden yrityksille valtavasti mahdollisuuksia kehittää ja optimoida toimintaansa.

Tässä oppaassa nostamme valokeilaan neljä keskeistä teknologiaa, jotka avaavat teollisille yrityksille uusia käyttötapoja saattaa lean-filosofian periaatteet osaksi yrityksen jokapäiväistä arkea, käytäntöä kaihtamatta. Oppaassa esiteltävät teknologiat ovat tarkka sisäpaikannus, yksityiset mobiiliverkot, reunalaskenta sekä Industrial Internet of Things -laitteet.

Oppaassa syvennytään myös teknologioiden yhteispeliin, sekä niiden tehokkaan rinnakkaiskäytön mahdollistamaan tuotannon tehostamiseen. Tämä opas toimii sekä kirkastavana katsauksena lean-filosofian parhaisiin käytäntöihin että syventävänä katsauksena siihen, kuinka moderni teollisuuden yritys voi tehostaa tuotannon osa-alueita digitalisaation avulla.

Leanin perimmäinen tarkoitus on tiristää tyhjäkäynti pois teollisen yrityksen päivittäisestä toiminnasta. Juuri tähän oppaassa esitellyt digitaaliset työvälineet tarjoavat ajankohtaisia ja myös tulevaisuuden haasteisiin mukautuvia ratkaisuja. Lataa maksuton opas ja lue lisää!

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.
 

Tilaamalla DNA Yrityksille -uutiskirjeen saat sähköpostiisi maksuttoman raportin sekä tietoa toimialan puheenaiheista ja DNA:n yrityksille tarjoamista eduista ja ratkaisuista. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata raportin täyttämällä oheisen lomakkeen. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.