TUTUSTU VUODEN 2019 KIINNOSTAVIMPIIN TEKNOLOGIATRENDEIHIN!

Lataa maksuton opas ja ota etumatkaa tulevaisuuteen!

5G-verkkojen käyttöönotto, immersiiviset kokemukset ja eksoskeletonit – näistä teknologioista puhutaan vuonna 2019! Jos haluat olla ajan hermolla, lataa nyt oppaamme teknologiatrendeistä. Tästä tiedosta on hyötyä, olit sitten pitämässä esitystä johtoryhmällesi tai pätemässä kavereillesi.

Tätä saat, kun lataat oppaamme

Iskusanojen ripottelun sijaan halusimme mallintaa ensi vuoden muutoksia tarkemmin. Opas nostaa esille 14 juuri tällä hetkellä kiinnostavassa vaiheessa olevaa teknologiaa, teknologista trendiä tai uutta ilmiötä.

Povaamme muun muassa, että digitaaliset kaksoset ovat IoT:n seuraava askel ja että huoli fyysisten laitteiden tietoturvasta kasvaa. Koostetta varten kävimme läpi useita tutkimuksia ja keskustelimme alan asiantuntijoiden kanssa.

Haastattelimme alan vaikuttajia

Haastattelimme myös teknologia-alan trendeistä neljää suomalaista teknologiavaikuttajaa.

Valtion kehitysyhtiö Vaken toimitusjohtaja Taneli Tikka seuraa ammatikseen suomalaiselle yhteiskunnalle tärkeiden tulevaisuuden teknologioiden kehitystä. Kyberturvallisuuskeskuksen Jarna Hartikainen kertoo, että nyt tehtävät tietoturvaratkaisut vaikuttavat suuresti siihen, miltä ala näyttää 2020-luvulla. Sarjayrittäjä Jufo Peltomaa uskoo, että lisätyn todellisuuden palvelut otetaan laajasti käyttöön, sillä niitä ihmiset oikeasti kaipaavat. Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön toimitusjohtaja Laura Juvonen taas nostaa esille yritysvastuun, sillä pääomat alkavat hakeutua kestävästi toimiviin yrityksiin.

Lue oppaasta asiantuntijoiden koko haastattelut!

Lataa maksuton opas sähköpostiisi ja lue lisää vuoden kiinnostavimmista trendeistä!

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.
 

Tilaamalla DNA Yrityksille -uutiskirjeen saat sähköpostiisi maksuttoman raportin sekä tietoa toimialan puheenaiheista ja DNA:n yrityksille tarjoamista eduista ja ratkaisuista. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata raportin täyttämällä oheisen lomakkeen. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.