Tunnetko jo nämä? Lataa Teknologiatrendit 2018, ja tiedät mitä tuleman pitää!

Tunnetko jo nämä? Teknologiatrendit 2018

Lataa maksuton opas ja tiedät, mitä tuleman pitää!

Pilven reunoja, lohkoketjuja, älykästä liikennettä, nanosatelliitteja ja tietosuoja-asetus. Jos haluat olla ajan hermolla, lataa koosteemme tämän vuoden teknologiatrendeistä. Tästä tiedosta on hyötyä, olit sitten pitämässä esitystä johtoryhmällesi tai pätemässä kavereillesi.

Tätä saat, kun lataat oppaamme

Iskusanojen ripottelun sijaan koitimme mallintaa ensi vuoden muutoksia tarkemmin. Povaamme muun muassa, että biotunnistus tulee entistä vahvemmin työpaikoille. Lisäksi uskomme, että virtuaalinen ja lisätty todellisuus ottavat suuria loikkia työpaikoilla, esimerkiksi huoltotoiminnassa. Koostetta varten kävimme läpi useita tutkimuksia ja keskustelimme alan asiantuntijoiden kanssa.

Haastattelimme alan vaikuttajia - näin he näkevät teknologiakehityksen 2018

Haastattelimme myös teknologia-alan trendeistä kolmea suomalaista teknologiavaikuttajaa. Teknologia-alan sijoittaja, hallitusammattilainen Inka Mero uskoo, että tänä vuonna nähdään monia tekoälykokeiluja etenkin perinteisissä teollisuusyrityksissä. Valtiokonttorin digijohtaja Nina Nissilä kertoo valtionhallinnon lohkoketju- ja tekoälykokeiluista. Tuoreesta Leijonan luola -ohjelmasta tuttu ex-yrittäjä, sijoittaja Kim Väisänen puolestaan puhuu alustataloudesta ja siitä, ottavatko Facebookin ja Googlen kaltaiset jättiläiset selkävoiton. Lue oppaasta asiantuntijoiden koko haastattelut!

 

Lataa maksuton opas sähköpostiisi ja lue lisää tämän vuoden kiinnostavimmista trendeistä!

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.
 

Tilaamalla DNA Yrityksille -uutiskirjeen saat sähköpostiisi maksuttoman raportin sekä tietoa toimialan puheenaiheista ja DNA:n yrityksille tarjoamista eduista ja ratkaisuista. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata raportin täyttämällä oheisen lomakkeen. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.