Sähköisiä polkuja tuotteille

Kuinka tavarat ja ihmiset liikkuvat tulevaisuudessa?

Verkkokaupan maailmanlaajuinen kasvu asettaa paineita myös logistiikan kehitykselle. Millaisia mahdollisuuksia esimerkiksi data ja robotit tuovat alalle? White Paperissa aihetta ruotivat muun muassa asiantuntijat Tuuli Kaskinen, Risto Linturi ja Miki Kuusi. 

Tilaa maksuton opas sähköpostiisi!

Oppaassa pureudutaan mm. näihin logistiikan muutostekijöihin

  • Uudet välityspalvelut tuovat pikapalveluita kuluttajille
  • Verkkokaupasta tulee perusratkaisu
  • Teollinen internet luo uusia palveluita
  • Kodin laitteista tulee itsestään ohjautuvia robotteja
  • Itsestään ohjautuvat autot muuttavat liikenteen
  • 3D-tulostus tekee logistisen vallankumouksen

Lue lisää oppaasta!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.