Pienyrityksen verkko-opas

Pienyrityksen verkko-opas
– valitse verkko tarpeen mukaan

Lataa maksuton opas ja viritä yrityksen verkot kuntoon!

Toimivat verkkoyhteydet ovat edellytys lähes kaikkien yritysten toiminnalle. Yli kymmenen hengen yrityksissä liiketoiminta alkaa usein olla jo jokseenkin vakiintunutta. Työntekoa ja prosesseja tukevat lukemattomat erilaiset ohjelmistot alkaen sähköpostista ja Teamsista erilaisiin projektinhallintaohjelmiin viestikanaviin. Monessa työssä tärkeisiin tiedostoihin ja ohjelmiin pitää päästä käsiksi mistä tahansa, milloin tahansa.

Opas tiivistää kompaktiksi paketiksi olennaiset asiat, joita pienessä yrityksessä täytyy tietää liittyen verkkoihin ja yhteyksiin. Lataamalla oppaan saat käytännön vinkkejä, joiden avulla yhteydet pelaavat.

 • Verkkoyhteydet yrityksen sisällä ja ulos internetiin
  • Miten rakentuu turvallinen sisäverkko? Entä jos toimipisteitä on jo useampia? Riittääkö laajakaista yrityksen internet-tarpeisiin
 • Yrityksen verkon tekniikka
  • Kuitu, kupari vai langatonta mobiiliverkkoa hyödyntävä yhteys? Mitä pienen yrityksen pitää tietää 5G:stä?
 • Mitä yritysverkko maksaa?
  • Mistä yrityksen verkkoyhteyksien hinta koostuu?
 • Tietoturva on elimellinen osa yritysverkkoa
  • Mitkä ovat tietoturvan peruspalikat? Mitä kannattaa tietää palomuurista?

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.