Ota pilvi haltuun

Pilvipalveluiden suosio kasvaa nopeasti – organisaatiot tarvitsevat pilvistrategian

Yhdellä yhtiöllä voi olla käytössään jopa tuhansia sovelluksia, jotka tallentavat tietoa pilveen. Tämän seurauksena kasvaa riski kriittisen tiedon valahtamisesta vahingossa verkkoon. Toinen ongelma voi syntyä eri palveluissa olevan datan yhdistämisestä, mikä taas voi ennen pitkää johtaa huonosti yhteen toimivaan ICT-infrastruktuuriin. Pilvipalveluiden helppous voi siis tuottaa myös yllätyksiä.

Keskeinen askel pilvipalveluiden haltuun ottamisessa on pilvistrategian luominen. 

Lataa maksuton white paper ja ota pilvi haltuun!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.