Oppiminen tapahtuu verkostoissa

Osaaminen ja oppiminen murroksessa

Osaaminen on tärkeä kilpailutekijä, jonka ylläpito edellyttää jatkuvaa oppimista. Kun työ muuttuu, pitää myös koulutyön uudistua, jotta tulevat aikuiset selviävät yhä nopeammin muuttuvasta työelämästä.

Tulevaisuuden oppiminen tapahtuu verkostoissa, joita rakennetaan nyt. Mitä nämä verkostot ovat ja mitä trendejä niissä syntyy? Haastattelimme alan asiantuntijoita opettajista startup-yrittäjiin.

Tilaa maksuton opas sähköpostiisi ja lue asiantuntijoiden näkemyksiä opetuksen, oppimisen ja meidän kaikkien tulevaisuudesta!

Tavoitteena uusi koulutyö

Puhe tulevaisuuden koulusta suuntaa ajatukset väistämättä teknologiaan. Digitaaliset työvälineet mahdollistavat juuri niitä asioita, joita oppimisessa yhä enemmän tarvitaan: verkostomaista toimintaa, tiedon rakentamista, kommunikaatiota ja ongelman ratkaisua. Esimerkiksi pilvipalveluiden avulla oppilaat voivat tehdä ryhmätöitä toisella puolella maata – tai maailmaa – olevien oppilaiden kanssa.

Lue lisää oppaasta!

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.
 

Tilaamalla DNA Yrityksille -uutiskirjeen saat sähköpostiisi maksuttoman raportin sekä tietoa toimialan puheenaiheista ja DNA:n yrityksille tarjoamista eduista ja ratkaisuista. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata raportin täyttämällä oheisen lomakkeen. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.