Oppiminen tapahtuu verkostoissa

Osaaminen ja oppiminen murroksessa

Osaaminen on tärkeä kilpailutekijä, jonka ylläpito edellyttää jatkuvaa oppimista. Kun työ muuttuu, pitää myös koulutyön uudistua, jotta tulevat aikuiset selviävät yhä nopeammin muuttuvasta työelämästä.

Tulevaisuuden oppiminen tapahtuu verkostoissa, joita rakennetaan nyt. Mitä nämä verkostot ovat ja mitä trendejä niissä syntyy? Haastattelimme alan asiantuntijoita opettajista startup-yrittäjiin.

Tilaa maksuton opas sähköpostiisi ja lue asiantuntijoiden näkemyksiä opetuksen, oppimisen ja meidän kaikkien tulevaisuudesta!

Tavoitteena uusi koulutyö

Puhe tulevaisuuden koulusta suuntaa ajatukset väistämättä teknologiaan. Digitaaliset työvälineet mahdollistavat juuri niitä asioita, joita oppimisessa yhä enemmän tarvitaan: verkostomaista toimintaa, tiedon rakentamista, kommunikaatiota ja ongelman ratkaisua. Esimerkiksi pilvipalveluiden avulla oppilaat voivat tehdä ryhmätöitä toisella puolella maata – tai maailmaa – olevien oppilaiden kanssa.

Lue lisää oppaasta!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.