Verkkorikollisuus yleistyy – kuinka kyberturvallisuus on huomioitu omassa yrityksessäsi?

Verkkorikollisuus muuttuu nopeasti ja hakkereille aukeaa jatkuvasti uusia portteja. Suomessakaan emme ole tältä turvassa. Silti suojautuminen kyberuhkia vastaan on usein liian heikkoa. 

Taistelun kyberhyökkäyksiä vastaan tekee haastavaksi se, että hyökkääjinä voi olla mitä erilaisimpia tahoja. Jotkut tekevät kiusaa tullakseen oman avaruutensa sankareiksi. Yhdet haluavat tehdä vahinkoa tai anastaa tietoa, toiset ovat osa laajaa, valtioiden välistä vakoilua.

Lataamalla oppaan lisäät ymmärrystäsi tietoturvan merkityksestä ja verkkorikollisuuden ilmiöistä:

  • Mitä hyötyä on tietoturvan monipuolisesta suunnittelusta
  • Millaiset laitteet ovat tietoturvan kannalta riskitekijöitä
  • Millä toimenpiteillä voit parantaa yrityksesi tietoturvaa

Lataa maksuton opas ja ota askeleet parempaan tietoturvaan!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.