Verkkorikollisuus yleistyy – kuinka hyvin tietoturva on huomioitu omassa yrityksessäsi?

Esineiden internetin yleistyessä myös verkkorikollisuus monipuolistuu ja hakkereille aukeaa nopealla vauhdilla uusia portteja. Suomessakaan emme ole tältä turvassa. Silti suojautuminen kyberuhkia vastaan on vielä liian heikkoa.

Lataamalla oppaan lisäät ymmärrystäsi tietoturvan merkityksestä ja verkkorikollisuuden ilmiöistä:

  • Mitä hyötyä on tietoturvan monipuolisesta suunnittelusta
  • Millaiset laitteet ovat tietoturvan kannalta riskitekijöitä
  • Millä toimenpiteillä voit parantaa yrityksesi tietoturvaa

Lataa maksuton opas ja lue askeleet parempaan tietoturvaan!

Tilaa DNA Business uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi!

DNA Business uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Pyydämme myös, että kerrot meille kuka olet ja mitä yritystä edustat. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.