Kerroksia ja läpinäkyvyyttä - tietoturvan uusi muoto

Tietoturvauhkat muuttavat nopeasti muotoaan. Yrityksen verkon on oltava valmis vastaamaan muuttuviin tilanteisiin. Nykyaikaisen tietoturvan täytyy rakentua monesta kerroksesta, jotta se mahdollistaa avoimen ja joustavan liiketoiminnan.

Tietoturvariski on aina liiketoimintariski. Yritysten toimintaympäristö ei ole nykyään helppo, sillä palvelut eivät enää pyöri sisäverkossa eivätkä käyttäjät istu kiltisti työpisteellään. Pilvipalvelut, kasvava kyberrikollisuus ja käyttäjien omat laitteet tekevät tilanteesta monimutkaisen.

Muuttuva työ tarvitsee uudenlaista suojautumista. Pelkän palomuurin ja virustorjunnan aika on ohitse. On siirryttävä verkon suojaamisesta ympäristön suojaamiseen.

Uuden tietoturvan keinoja ovat monikerroksinen suojaus ja jatkuva tilannekuvan seuraaminen. Tietoturva kannattaa ottaa mukaan jo yrityksen verkkoratkaisua suunnitellessa, jotta työnteko pysyy nopeana ja mutkattomana.

Lataamalla oppaan saat käytännön vinkkejä yrityksen tietoturvan varmistamiseen:

  • Mitä hyötyä on tietoturvan monipuolisesta suunnittelusta
  • Miten suojautua tietoturvauhkilta monen eri kerroksen avulla
  • Miten varmistaa pilvipalveluiden turvallisuus
  • Millä toimenpiteillä voit parantaa yrityksesi tietoturvaa

Lataa maksuton opas ja ota askeleet parempaan tietoturvaan!

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.
 

Tilaamalla DNA Yrityksille -uutiskirjeen saat sähköpostiisi maksuttoman raportin sekä tietoa toimialan puheenaiheista ja DNA:n yrityksille tarjoamista eduista ja ratkaisuista. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata raportin täyttämällä oheisen lomakkeen. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.