Teknologia on valmis. Onko organisaatiosi?

Teollinen internet eli IoT on yksi digitalisaation suurista voimista - se vaikuttaa kaikkiin toimialoihin. IoT synnyttää uutta kilpailua ja samalla avaa mahdollisuudet täysin uudelle liiketoiminnalle. Se murtaa toimitusverkostoja ja rakentaa uusia.

Teknologia on kypsä, eikä sen hinta ole enää este teollisen internetin ratkaisujen rakentamiselle. Suurimmat hidasteet ovatkin usein yritysten sisällä. Vaikka totuttujen liiketoimintamallien muuttaminen voi tuntua vaikealta, paikallaan odottaminen on vaarallisempaa kuin uuden kehittäminen.

Tilaa maksuton opas sähköpostiisi ja lue askeleet teollisen internetin mahdollisuuksin!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Business -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.