Verkkoyhteyksien lyhyt oppimäärä IoT-maailmaan hyppäävälle yritykselle

Verkkoyhteyksien lyhyt oppimäärä IoT-maailmaan hyppäävälle yritykselle

Kun olet keksinyt, millaisen IoT-tuotteistuksen yrityksesi tuo markkinoille, eteen tulee monta käytännön päätöstä tehtäväksi. Yksi ensimmäisistä koskee verkkoyhteyksiä, niiden luotettavuutta, kustannuksia ja hallintaa. Tämä opas tarjoaa vastauksia erityisesti tähän.

Lataamalla oppaan syvennät osaamistasi IoT:n saralla ja saat arvokasta lisätietoa onnistuneen IoT-projektin suunnittelusta ja läpiviennistä. Opas auttaa sinua hahmottamaan, mikä vie rahaa – ja mikä IoT:ssä tuo rahaa.

Käsittelemme oppaassa seuraavat aiheet:

  • Esineiden internetin arvoketju ja teknologiavalinnat
  • Datan kertyminen, siirtäminen, analysointi, jalostus ja hyödyntäminen
  • IoT-yhteyksien tehokas hallinta

Mukana on runsaasti tosielämän esimerkkejä teollista internetiä hyödyntävistä yrityksestä, sekä tiivis esittely DNA Connectivity IoT -palvelusta, joka avaa globaalien IoT-ekosysteemien mahdollisuudet suomalaisille yrityksille.

Lataa maksuton opas ja lue, mitä onnistunut IoT-projekti edellyttää verkkoyhteyksiltä!

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.
 

Tilaamalla DNA Yrityksille -uutiskirjeen saat sähköpostiisi maksuttoman raportin sekä tietoa toimialan puheenaiheista ja DNA:n yrityksille tarjoamista eduista ja ratkaisuista. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata raportin täyttämällä oheisen lomakkeen. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.