Blogit

Työkalut kesäkuntoon: älä kärsi hidastelevasta netistä

Moni suomalainen karistaa kesällä kaupungin pölyt jaloistaan ja yhdistää muutaman etätyöpäivän mökkiviikonloppuun. Iso osa yrittäjistä voi hyvin pyörittää yritystään myös mökkiterassilla kahvia juoden, ja sauna lämpenee videopuhelun aikana.

Rauhallisessa ympäristössä saa aikaan paljon. Irtiotto tavanomaisesta työpäivästä tuo uusia ideoita ja antaa uutta energiaa.

Ripeä verkkoyhteys on onnistuneen etätyön kulmakivi. Turhan monesta mökkirannasta kuuluu kuitenkin sadattelu, kun töitä yritetään tehdä hitaalla 3G-yhteydellä – sehän on kuin kaivaisi ojaa ruokalusikalla.

Takavuosina 3G:n vauhti saattoi hyvin riittää työskentelyyn, kun verkkoyhteys oli lähinnä sähköpostia ja verkkoselailua varten. Nyt moni tekee kaiken työnsä suoraan pilvipalveluun, ongelmia ratkotaan videopuhelussa, ja opasvideot kouluttavat käyttämään ohjelmistoja tehokkaammin.

Siksi kaistan on oltava oikeasti laaja, jotta työaika ei tuhraannu verkkosivustojen latailuun ja pätkiviin videopuheluihin. Kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että tieto liittyy sekä verkosta sinulle (download) että sinulta verkkoon (upload), niin pilvityöskentely ja videopuhelut toimivat sulavasti.

Liikkuvan laajakaistan kanssa kannattaa olla tarkkana. 4G-nopeuteen ei pääse 4G-mokkulallakaan, jos sen SIM-kortissa on vain 3G-liittymä. Vastaavasti 4G-liittymän nopeudesta ei pääse nauttimaan 3G-mokkulalla.

DNA:n 4G-verkon väestöpeitto on jo 99,6 %. Voit katsoa peittokartaltamme, toimiiko 4G sinun mökkirannassasi.

Y-tunnuksella saat kunnon työvälineet ja liittymät tarkistetusti edulliseen DNA Hintaan. Tutustu yrittäjän työkaluihin ja tarjouksiin

Avainsanat:

4G Yhteydet Mobiili

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
3/2024 DNA Yrityksille

Näin ennakoit kustannukset: hanki mobiililaitteet palveluna

Artikkeli
5G tuo rajattomasti nopeaa dataa vaativaan työhön
3/2024 DNA Yrityksille

5G tuo rajattomasti nopeaa dataa vaativaan työhön

Artikkeli
3/2024 DNA Yrityksille

Telenor korosti Pohjoismaisen yhteistyön merkitystä Mobile World Congress -tapahtumassa

Blogi
3/2024 Assi Oikari

Helikopteridronet, turvallisuus ja hiilijalanjälki: mobiilialan kansainvälinen kohtaaminen kertoo, mitkä teknologian alueet ovat kuumia juuri nyt

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.