SIM-kortilla varustettu tabletti on paras liikkuvan työn väline

Tabletilla voi nykyään hoitaa varsin suuren osan päivittäisistä työtehtävistä – jopa näppärämmin kuin läppärillä. Esimerkiksi sähköpostin tarkistaminen ja pilvipalveluiden käyttäminen sujuvat tabletilla helposti.

Tableteille on saatavilla myös valtava määrä sovelluksia, joilla muun muassa tekstitiedostojen muokkaus ja kirjanpito onnistuvat. Joidenkin sovellusten käyttäminen on kosketusnäytöllä jopa läppäriä mukavampaa. Lisäksi esimerkiksi paikasta toiseen suunnistaminen on tabletin GPS-paikannuksen vuoksi helpompaa.

Muun muassa näissä asioissa tabletin vaivattomuus lyö läppärin ensisijaisena työvälineenä:

 • Kevyt kantaa ja vaivaton käyttää. Tien päällä liikkuessa tabletti on usein kannettavaa tietokonetta näppärämpi napata mukaan, jo pelkästään keveytensä vuoksi. Siroa tablettia on myös huomattavasti helpompi käyttää toimiston ulkopuolella tai vaikkapa tapahtumissa.
   
 • Näppäimistö lisää käytettävyyttä entisestään. Vaikka juuri kosketusnäyttö tekee tabletista monella tapaa läppäriä mukavamman käyttää, saattaa pidempien tekstien kirjoittaminen kosketusnäytöllä olla hieman tahmeaa. Tabletteihin on onneksi saatavilla kevyitä näppäimistöjä, jotka voi ottaa käyttöön silloin, kun tilanne niin vaatii.
   
 • Iso, pystyasentoon kääntyvä näyttö. Näytön suuruuden vuoksi tabletin käyttö on älypuhelinta helpompaa ja miellyttävämpää, vaikka itse toiminnallisuudet laitteissa ovatkin kutakuinkin samat. Lisäksi, toisin kuin läppärillä työskennellessä, kiertyvä näyttö mahdollistaa tabletin käytön pystyasennossa.
   
 • SIM-kortti tarjoaa netin käyttöön kaikkialla. SIM-kortti tabletissa takaa, ettet joudu juoksentelemaan tietoturvattomien julkisten verkkojen perässä tai vaihtoehtoisesti jakamaan yhteyspistettä kännykästä, mikä vähentää puhelimen käyttöikää. SIM-kortin ansiosta työskentely tabletilla on tehokasta milloin ja missä tahansa.
   

Nappaa tabletti työkäyttöön! Tutustu ajankohtaisiin laitteisiin, joita suosittelemme yrittäjille >

Avainsanat:

Liikkuva työ Mobiili Vinkit
 

Lue lisää uudesta työstä

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.