Blogit

SIM-kortilla varustettu tabletti on paras liikkuvan työn väline

Tabletilla voi nykyään hoitaa varsin suuren osan päivittäisistä työtehtävistä – jopa näppärämmin kuin läppärillä. Esimerkiksi sähköpostin tarkistaminen ja pilvipalveluiden käyttäminen sujuvat tabletilla helposti.

Tableteille ja älypuhelimille on saatavilla myös valtava määrä sovelluksia, joilla onnistuvat muun muassa tekstitiedostojen muokkaus ja kirjanpito. Joidenkin sovellusten käyttäminen on kosketusnäytöllä jopa läppäriä mukavampaa.

Listasimme neljä ominaisuutta, joiden vuoksi tabletin vaivattomuus lyö läppärin ensisijaisena työvälineenä:

  • Kevyt kantaa ja vaivaton käyttää. Tien päällä ollessa tabletti on usein kannettavaa tietokonetta näppärämpi napata mukaan. Kevyt tabletti kulkee vaikkapa käsilaukussa ja akkukin kestää koko päivän työskentelyn. Siroa tablettia on myös huomattavasti helpompi käyttää toimiston ulkopuolella tai vaikkapa tapahtumissa. Paikasta toiseen suunnistaminenkin on tabletin GPS-paikannuksen vuoksi helpompaa.
  • Näppäimistö lisää käytettävyyttä entisestään. Vaikka juuri kosketusnäyttö tekee tabletista monella tapaa läppäriä mukavamman käyttää, saattaa pidempien tekstien kirjoittaminen kosketusnäytöllä olla hieman tahmeaa. Tabletteihin on onneksi saatavilla kevyitä näppäimistöjä, jotka voi ottaa käyttöön silloin, kun tilanne niin vaatii.
  • Iso, pystyasentoon kääntyvä näyttö. Näytön suuruuden vuoksi tabletin käyttö on älypuhelinta helpompaa ja miellyttävämpää, vaikka itse toiminnallisuudet laitteissa ovatkin kutakuinkin samat. Lisäksi, toisin kuin läppärillä työskennellessä, kiertyvä näyttö mahdollistaa tabletin käytön pystyasennossa. Tämä tekee pidempien tekstien tai vaikkapa työkirjallisuuden lukemisesta miellyttävämpää. 
  • SIM-kortti tarjoaa netin käyttöön kaikkialla. SIM-kortti tabletissa takaa, ettet joudu juoksentelemaan tietoturvattomien julkisten verkkojen perässä tai vaihtoehtoisesti jakamaan yhteyspistettä kännykästä, mikä vähentää puhelimen käyttöikää. SIM-kortin ansiosta työskentely tabletilla on tehokasta paikasta ja ajasta riippumatta.

 

YritysDNA:sta saat kätevästi toimivat työvälineet yrityksellesi. Tutustu tarkemmin ja tehosta työntekoa ajantasaisilla laitteilla.

 

Artikkeli päivitetty 2.5.2023. Alunperin artikkeli on julkaistu 14.2.2018.

Avainsanat:

Vinkit Liikkuva työ Yrittäjille Liittymät Etätyö

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tee asiakaspalvelusta yrityksesi kruununjalokivi – Ota käyttöön tekoälyvalmis monikanavainen asiakaspalveluratkaisu

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Hiekka-akku on tämän hetken puhuttavin innovaatio – Polar Night Energyllä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Mullista yrityksesi asiakaspalvelu tekoälyn voimalla – asiakaspoistuma pienenee, myynti kasvaa ja työntekijäkokemus paranee

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.