Blogit

Puhelimen parhaat lisävarusteet eri toimialoille

On kiva, että oma puhelin näyttää ja tuntuu omalta, mutta useat lisävarusteet tuovat myös ihan konkreettista hyötyä. Kokosimme rakennusalan, kauneudenhoitoalan ja kiinteistönvälitysalan yrittäjille sopivia lisävarusteita ja -tarvikkeita, joiden avulla arki helpottuu.

Rakennusalalla puhelin voi kokea kovia

Rakennustyömaalla pöllyää lika ja tomu, ja olosuhteet vaihtelevat niin päivän sään kuin vuodenajankin mukaan. Iskunkestävät kuoret, jotka pitävät pölyn, veden ja kosteuden pois puhelimesta tekevät puhelimen käytöstä huolettomampaa. Paksummat kuoret parantavat myös puhelimen pakkasenkestoa.

Talvipakkasilla ulkotöissä puhelimen akku onkin kovilla, joten varavirtalähdettä kannattaa pitää mukana. Sillä saa kätevästi lisävirtaa puhelimeen ilman, että tarvitsee mennä sisätiloihin puhelinta lataamaan. Vastaavasti kesähelteillä puhelin voi saada helpotuksen viilentävistä suojakuorista.

Joskus työmaalla pitäisi pystyä näkemään näkemätöntä, ja puhelin tulee tässäkin tilanteessa apuun. Puhelimeen saa pienen lisävarusteen avulla sovelluksen, jolla näkee seinien sisään. Sovellus tunnistaa seinän takaa muovi- ja metalliputket, sähköjohdot sekä holkit. Voit myös kiinnittää tähystyskameran puhelimeen, jolloin näet helposti ahtaisiinkin paikkoihin.

Googlaa näitä: iskunkestävät kuoret, varavirtalähde, endoskooppi puhelimeen, construction junkie

Jos muut rakennusalan yrittäjän digivinkit kiinnostavat, lataa maksuton opas!

Kauneudenhoitoalalla valot, kamera, käy!

Intagram on kauneusyrittäjän paras kaveri! Onnistunut valaistus voi ratkaista kuvan onnistumisen, mutta etenkin meillä Suomessa päivänvaloon ei ole aina luottamista. Tilanteen pelastaa ulkoinen kuvausvalo. Puhelimiin saa esimerkiksi selfievalon sisältävät kuoret, kuulokeliitäntään kiinnitettävän tai bluetoothilla toimivan ledvalon tai erityisesti videokuvauksiin tarkoitetun kädensijan, johon saa valon lisäksi vakaasti kiinni koko puhelimen.

Tärähtäneitä ja epätarkkoja kuvia voi välttää kolmijalalla, jolloin puhelin pysyy tukevasti paikoillaan. Tarkkoja lähikuvia saa klipsillä kiinnitettävällä makrolinssillä. Omakuvia varten kaukolaukaisin tuo uusia mahdollisuuksia lyhyeltä etäisyydeltä otettujen selfieiden lisäksi – jotka on muuten paljon helpompi ottaa, kun pidät koko puhelimen sijaan kiinni popsocketista!

Videokuvauksen perustarvikkeita ovat kuvausjalan lisäksi erilliset mikrofonit, jotta ympäristön äänet jäävät taka-alalle ja kuvattavan ääni kuuluu kirkkaana ilman häiriöitä.

Googlaa näitä: selfievalo, puhelimen kolmijalka, makrolinssi puhelimeen, puhelimen ledvalo, puhelimen kaukolaukaisin, popsocket, ulkoinen mikrofoni puhelimeen

Jos muut kauneudenhoitoalan digivinkit kiinnostavat, lataa maksuton opas!

Kiinteistönvälitysalalla puhelin on jatkuvassa käytössä

Mukana kannettava vara-akku tai varavirtalähteenä toimivat suojakuoret ovat omiaan kiinteistönvälittäjälle, joka käyttää jatkuvasti puhelintaan asiakastietojen, myytävien kohteiden, pankkipalveluiden ja kalenterin hallintaan sekä sähköposteihin, puheluihin ja tekstiviesteihin.

Akun käyttöä tehostavat myös akkua säästävät sovellukset, jotka sulkevat taustalta turhia toimintoja. Sovellukset on hyvä lajitella puhelimessa niin, että alkuruudussa on järjestyksessä eniten käytetyt sovellukset, ja seuraavilta sivuilta löytyvät loput tarpeelliset aiheittain.

Älykellot helpottavat asiakastilanteissa, kun voit rannetta vilkaisemalla nähdä tulevan viestin sisällön tai puhelun soittajan. Näin puhelinta ei aina tarvitse kaivaa esiin, eikä asiakastilanne häiriinny kuin niissä tilanteissa, kun puhelimeen on aivan pakko vastata.

Puhelinta on helpompi pitää hyppysissään, kun siihen on kiinnitetty popsocket tai pidikerengas. Nykyään on myös saatavilla popsocketeihin sopivia siroja autotelineitä, jolloin puhelimen navigaattorin käyttö on turvallista ja puhelin pysyy uuteen kohteeseen ajaessa visusti paikoillaan.

Googlaa näitä: vara-akku, akku-suojakuori, akkua säästävä sovellus, popsocket autoteline, älykello

Jos muut kiinteistönvälitysalan digivinkit kiinnostavat, lataa maksuton opas!

Tarkista, missä on lähin DNA Kauppasi ja käy kysymässä tarkemmin tarjolla olevista lisävarusteista!

Avainsanat:

Mobiili Vinkit Yrittäjille

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tee asiakaspalvelusta yrityksesi kruununjalokivi – Ota käyttöön tekoälyvalmis monikanavainen asiakaspalveluratkaisu

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Hiekka-akku on tämän hetken puhuttavin innovaatio – Polar Night Energyllä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Mullista yrityksesi asiakaspalvelu tekoälyn voimalla – asiakaspoistuma pienenee, myynti kasvaa ja työntekijäkokemus paranee

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.