Näyttelytoiminnassa kunnon yhteydet takaavat hyvän asiakaskokemuksen

DNA on toimittanut luonto- ja tiedekeskus Saimaariumille toimiston puhelinliittymät sekä näyttelytilojen valvonnan datansiirron. Lisäksi maakuntaa kiertävissä tapahtumissa hyödynnetään paljon havainnollistavaa kuva- ja videomateriaalia, joka pyörii DNA:n yhteyksien varassa. Toiminnan sujuvuuden kannalta on erityisen tärkeää, etteivät yhteydet pätki kesken tilaisuuden.

Saimaarium on Lappeenrannassa sijaitseva luonto- ja tiedekeskus, joka järjestää näyttely- ja tapahtumatoimintaa sekä edistää tietoutta ympäristönsuojelusta. Saimaarium sekä sen pysyvä järviluontonäyttely avattiin yleisölle kesällä 2020. Järvitiedon ohella Saimaarium keskittyy ympäristö- ja tiedekasvatuksen edistämiseen.

”Yhteyksien valinnassa painoivat etenkin sujuva palvelu sekä kilpailukykyiset kustannukset. DNA:n palvelupiste löytyi näppärästi läheisestä kauppakeskuksesta, ja myyntipisteellä on ollut aina asiantuntevia kavereita ja asiointi jouhevaa”, kertoo Saimaariumin toimitusjohtaja Kari-Matti Vuori.

”Olemme olleet saamaamme palveluun tyytyväisiä. Käyttäjän kannalta on myös ystävällistä kertoa, kun sopimus on umpeutumassa. DNA:lla ollaankin aina hyvissä ajoin liikkeellä ja kerrotaan tarkemmin sen hetken tuote- ja palvelutarjonnasta.”

Saimaarium järjestää Lappeenrannan näyttelytoiminnan ohella näyttelyitä muuallakin Järvi-Suomessa. Myös mobiilinäyttelyiden videokuvissa, näytekokoelmissa ja vuorovaikutteisissa kosketusnäytöissä hyödynnetään av-laitteistoa, joka edellyttää luotettavia yhteyksiä.

”Kun valmista kaistaa ei ole ollut, olemme järjestäneet mobiilinäyttelyt mobiiliyhteyksien kautta. Etenkin maaseudun tapahtumissa on joskus heikommat yhteydet, jolloin olemme jakaneet DNA:n netin ja saaneet sillä tavoin esitykset toimimaan”, Vuori kertoo. 

Yhteyksien merkitys korostuu tulevaisuudessa entisestään. 

”Jatkossa on tarkoitus miettiä, mitä kaikkea voidaan laittaa pilveen. Erityisesti raskaammat elokuvatuotannot ovat varmaankin sellaisia, että niitä pyöritetään pilven kautta, jolloin yhteyksien pitää toimia moitteetta”, Vuori sanoo. 

Avainsanat:

Referenssi Verkko Yhteydet Mobiili Viestintä Asiakaskokemus Liittymät
 

Lue lisää uudesta työstä

5/2022 DNA Business

Kehä III:n sisällä riittää vauhtia: DNA tarjoaa Helsingin nopeimman mobiiliyhteyden

DNA tarjoaa Helsingissä Suomen nopeimman 5G-yhteyden.
5/2022 DNA Business

Turussa tieto siirtyy vauhdilla DNA:n 5G-yhteyden siivittämänä

Niin pal kauhiast vauhtii! DNA tarjoaa Turussa Suomen nopeinta 5G-yhteyttä.
5/2022 DNA Business

Vauhti kiihtyy – Lahdessa voi nauttia DNA:n nopeasta 5G-yhteydestä

DNA:n mobiiliverkon keskimääräinen latausnopeus oli suurin jokaisessa mitatussa kaupungissa.
5/2022 DNA Business

DNA:n mobiiliyhteys Porissa on kaupungin nopein!

DNA:n mobiiliverkon keskimääräinen latausnopeus oli suurin jokaisessa mitatussa kaupungissa.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.