Näyttelytoiminnassa kunnon yhteydet takaavat hyvän asiakaskokemuksen

DNA on toimittanut luonto- ja tiedekeskus Saimaariumille toimiston puhelinliittymät sekä näyttelytilojen valvonnan datansiirron. Lisäksi maakuntaa kiertävissä tapahtumissa hyödynnetään paljon havainnollistavaa kuva- ja videomateriaalia, joka pyörii DNA:n yhteyksien varassa. Toiminnan sujuvuuden kannalta on erityisen tärkeää, etteivät yhteydet pätki kesken tilaisuuden.

Saimaarium on Lappeenrannassa sijaitseva luonto- ja tiedekeskus, joka järjestää näyttely- ja tapahtumatoimintaa sekä edistää tietoutta ympäristönsuojelusta. Saimaarium sekä sen pysyvä järviluontonäyttely avattiin yleisölle kesällä 2020. Järvitiedon ohella Saimaarium keskittyy ympäristö- ja tiedekasvatuksen edistämiseen.

”Yhteyksien valinnassa painoivat etenkin sujuva palvelu sekä kilpailukykyiset kustannukset. DNA:n palvelupiste löytyi näppäräristi läheisestä kauppakeskuksesta, ja myyntipisteellä on ollut aina asiantuntevia kavereita ja asiointi jouhevaa”, kertoo Saimaariumin toimitusjohtaja Kari-Matti Vuori.

”Olemme olleet saamaamme palveluun tyytyväisiä. Käyttäjän kannalta on myös ystävällistä kertoa, kun sopimus on umpeutumassa. DNA:lla ollaankin aina hyvissä ajoin liikkeellä ja kerrotaan tarkemmin sen hetken tuote- ja palvelutarjonnasta.”

Saimaarium järjestää Lappeenrannan näyttelytoiminnan ohella näyttelyitä muuallakin Järvi-Suomessa. Myös mobiilinäyttelyiden videokuvissa, näytekokoelmissa ja vuorovaikutteisissa kosketusnäytöissä hyödynnetään av-laitteistoa, joka edellyttää luotettavia yhteyksiä.

”Kun valmista kaistaa ei ole ollut, olemme järjestäneet mobiilinäyttelyt mobiiliyhteyksien kautta. Etenkin maaseudun tapahtumissa on joskus heikommat yhteydet, jolloin olemme jakaneet DNA:n netin ja saaneet sillä tavoin esitykset toimimaan”, Vuori kertoo. 

Yhteyksien merkitys korostuu tulevaisuudessa entisestään. 

”Jatkossa on tarkoitus miettiä, mitä kaikkea voidaan laittaa pilveen. Erityisesti raskaammat elokuvatuotannot ovat varmaankin sellaisia, että niitä pyöritetään pilven kautta, jolloin yhteyksien pitää toimia moitteetta”, Vuori sanoo. 

Avainsanat:

Referenssi Verkko Yhteydet Mobiili Viestintä Asiakaskokemus Liittymät
 

Lue lisää uudesta työstä

11/2021 Jaana-Liisa Malin

Fiksumpi tapa tehdä työtä ei synny itsestään 

Pitkät työpäivät monta rautaa tulessa eivät ole pelkästään vuoden lopulle ominaista aikaa, vaan monesti jatkuva olotila vuoden ympäri.
DNA:lla Jussi Tolvasta on ihastuttanut yrittäjämäinen ote, joka läpäisee koko organisaation.
11/2021 DNA Business

DNA:n tuore toimitusjohtaja Jussi Tolvanen: "Operaattoriala on teknologian muutosten ytimessä" 

Uudessa organisaatiossa Tolvasta on ihastuttanut yrittäjämäinen ote, joka läpäisee koko organisaation.
11/2021 DNA Business

Askarruttaako IoT? DNA on yhdistänyt voimansa Telenorin kanssa ja nyt osaamista riittää 

DNA on vastikään yhdistänyt voimansa kansainvälisen Telenorin kanssa.
11/2021 DNA Business

2G, 3G, 4G, 5G – mitä väliä IoT:ssa?

Monen sorttisten IoT-laitteiden anturidata on jo kauan siirtynyt 2G-verkoissa.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.