Blogit

Langaton lataus herättää kiinnostusta yrityksissä.

Mitkä ovat yritysten suosituimmat puhelimet juuri nyt?

DNA:n listaus myydyimmistä puhelimista yrityskäyttöön heinä-joulukuussa osoittaa, että laadukkaille puhelimille riittää Suomessa kysyntää. Suurimmassa osassa suosituimmista puhelinmalleista on 5G-valmius. Yhä useampia kiinnostaa myös mahdollisuus pikalataukseen.

DNA:n myydyimpien yrityspuhelimien kärkeen nousivat vuoden 2022 toisella puoliskolla Applen iPhone 13 ja syyskuussa lanseerattu iPhone 14 Pro. Myydyimpien puhelimien joukossa oli lisäksi monia Samsungin A- ja S-sarjan malleja sekä OnePlusin ja Xiaomin puhelimia.

Supernopea 5G

Yhteistä tällä hetkellä suosituimmille puhelimille on erityisesti valmius viiveettömään 5G-yhteyteen, joka varmistaa supernopeat lataukset ja korkealaatuiset striimit. Etätöiden sujuvuuden kannalta 5G on ehdottomasti tämän päivän valinta. 5G-peitto on Suomessa jo todella hyvä ja kasvaa koko ajan – DNA:n 5G-verkko tavoittaa jo lähes 80 % suomalaisista.

Kestävä akku

Hyvä akunkesto takaa puhelimen pitkän toiminta-ajan. Kärkimalleissa akku kestää yhdellä latauksella jopa kaksi päivää, toisissa erikoisuutena on jopa 27 päivän valmiusaika. Kesto riippuu hyvin pitkälti omista käyttötavoista, mutta aktiivikäyttäjän on ehdottoman hyvä tarkistaa akun ominaisuudet ennakkoon.

Langaton ja nopea lataus

Moni valmistaja panostaa nyt älypuhelinten pikalatausteknologioihin. Pikalataus tarkoittaa, että puhelimen akun saa ladattua täyteen niinkin nopeasti kuin vartissa ja yksi lataus varmistaa akunkeston koko päiväksi. Puhelinta hankittaessa on hyvä tarkistaa, sisältyykö myyntipakkaukseen verkkovirtalaturi, vai tuleeko se hankkia tarvittaessa erikseen. Myös langaton lataus herättää kiinnostusta ja sitä varten alkaa jo löytyä erilaisia latausalustoja, joilla tämä onnistuu näppärästi.

Huippukamera

Älypuhelinten kameroilla saa tänä päivänä tallennettua yhä ammattitasoisempaa kuvanlaatua. Yritysten suosituimmissa malleissa näkyy nyt monenlaisia uudenlaisia toimintoja, joilla saa esimerkiksi näyttävämpiä muotokuvia ja entistä yksityiskohtaisempia kuvia myös hämärässä. Myös videokuvaamisessa on otettu aimo harppaus eteenpäin: käsivaralla voi kuvata yhä vakaampia ja terävämpiä videota.

Käyttömukavuus

Reilun kokoiset näytöt ovat pitäneet edelleen pintansa. Puhelinta monipuolisesti käyttäville tärkeä ominaisuus, johon moni valmistaja nyt panostaa, on lisäksi näytön suuri virkistystaajuus, sillä se takaa mahdollisimman pienen viiveen videoita katsellessa, sivuja selatessa ja erityisesti pelatessa. Kysytyimmissä malleissa käyttömukavuutta on mietitty tarkkaan myös muotoilussa. Kuulokkeita kaipaava joutuu kuitenkin yhä useammin ostamaan kuulokkeet erikseen, sillä ne eivät enää kulje automaattisesti samassa paketissa puhelimen kanssa. DNA:n valikoimasta löytyy erityisesti yrityskäyttöön suunniteltuja kuulokemalleja.

 

DNA:n myydyimmät puhelimet yrityksille heinäkuu–joulukuussa 2022: 

  • iPhone 13 5G 
  • iPhone 14 Pro 5G 
  • Samsung Galaxy A53 5G 
  • Samsung Galaxy A03 4G 
  • OnePlus Nord CE 2 5G 
  • iPhone 13 Pro 5G 
  • Samsung Galaxy A13 4G 
  • Samsung Galaxy S22 5G 
  • Xiaomi Redmi 9C NFC 4G 
  • Samsung Galaxy S21 FE 5G

 

Saat hankittua yrityksesi laitteet kätevästi YritysDNA-itsepalvelusta. Jos kaipaat huolettomuutta etkä halua kiinnittää laitteisiin suuria pääomia, voit hankkia laitteet palveluna – siten laitteesi ovat aina ajan tasalla ja voit investoida yrityksesi varoja tehokkaammin liiketoiminnan kasvuun. 

Avainsanat:

Mobiili Digitalisaatio Muuttuva työ Viestintä Teknologia 5G Tavoitettavuus Etätyö

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
5/2024 DNA Yrityksille

7 vinkkiä yritysliittymän käyttöön ulkomailla

Artikkeli
5/2024 DNA Yrityksille

Yrittäjä: Osta työvälineet Y-tunnukselle ja säästä! 

Artikkeli
5/2024 DNA Yrityksille

Kyberrosvot: Tietoturvassa yhdistyvät inhimillisyys, teknologia ja varautuminen

Blogi
5/2024 Juho Saarinen

Uhkaähky lamauttaa organisaation – vinkkini sen purkamiseen

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.