Meneekö työpaikan kahvipöydässä sormi suuhun? Uusi podcast auttaa

Työpaikan kahvipöydässä puheeksi tulevat eksoskeletonit. Et ole koskaan kuullutkaan niistä, mitä teet? Ehkäpä poikkeat vaivihkaa kulman taakse googlaamaan termiä, tai sitten vain nyökyttelet asiantuntevasti muiden mukana. Harva meistä nauttii siitä, ettei tiedä mistä puhutaan.

Podcasteista moni on löytänyt kätevän tavan pysyä ajan tasalla uusista virtauksista. Niitä voi kuunnella vaikka työmatkalla tai kauppareissulla.

”Kuuntelen itse paljon asiaohjelmia, sellaisia, joiden parissa viihdyn, mutta myös koen oppivani jotain uutta. Suosikkeihini lukeutuvat esimerkiksi Sivumennen-kirjapodcast ja Polkuporinat. Etsin usein myös kuunneltavaa työhöni liittyvillä hakusanoilla”, kertoo DNA:n yritysliiketoiminnan markkinointijohtaja Elina Mansner.

Mansner päätoimittaa DNA Busineksen Uuden työn ääniä -podcastia. Erillisinä sarjoina ilmestyvää podcastia on julkaistu jo kolme vuotta, mikä tekee siitä yhden vanhimmista yrityspodcasteista Suomessa.

”Tällä tuotantokaudella nostamme esiin erilaisia teknologiatrendejä, joista nyt puhutaan. Uskallan väittää, että koko sarjan kuunneltuaan on varmasti selvillä perusasioista ja pärjää kahvipöydässäkin googlailematta”, Mansner lupaa.

Mitä pitää tietää -sarjan seitsemän jaksoa tulevat käsittelemään kukin yhtä kiinnostavaa teknologia-aihetta. Juontaja, kokenut radioääni Sallamaari Muhonen on kutsunut studiolle alojensa parhaita asiantuntijoita. Yhdessä vieraan kanssa kaivetaan rennosti jutustellen esiin villakoiran ydin esimerkiksi koneoppimisesta, 5G:stä, lisätystä todellisuudesta – ja niistä eksoskeletoneista.

Juuri julkaistussa ensimmäisessä jaksossa selvitetään, mitä pitää tietää lohkoketjuista. Jakson vieraana on yksi vastikään julkaistun Lohkoketjukirjan kirjoittajista, Juha Viitala. Seuraavat jaksot ilmestyvät aina keskiviikkoisin podcast-sovelluksiin, kuten iTunesiin ja Suplaan.

Podcastin aiemmat tuotantokaudet ovat muun muassa syväluodanneet esineiden internetiä ja sitä, kuinka digitaalisuus muovaa työelämää.

Tutustu ja kuuntele Uuden työn ääniä -podcastia.

Avainsanat:

Digitalisaatio Teknologia Muuttuva työ

Lue lisää uudesta työstä

10/2023 DNA Yrityksille

Tavoitteena entistä toimivampi asiakaspalvelu? Helppokäyttöinen mobiilisovellus auttaa sekä yritystä että asiakasta

DNA Call on yrityksille suunnattu mobiilisovellus.
Sormet näppäimistöllä
9/2023 DNA Yrityksille

Kyberrosvoilta suojautumisen ABC

Kokosimme artikkeliin huippusuosioon nousseen Kyberrosvot-podcastin tärkeimmät tärpit parempaan suojautumiseen.
Nainen tabletin kanssa
9/2023 DNA Yrityksille

Firmani tarvitsee paremmat verkkoratkaisut! Miten se onnistuu?

Jotta arki rullaa saumattomasti, tulee yhteyksien olla toimintavarmat ja turvalliset. Me DNA:lla pidämme huolen siitä, että kokonaisuus vastaa yrityksesi tarpeita ja käyttöönotto on tehty sinulle yksinkertaiseksi.
DNA:n asiakaspalvelija
9/2023 DNA Yrityksille

Suurin osa yhteydenotoista tapahtuu puhelimitse – Toimivat liittymät ja palvelut varmistavat, että jokaiseen niistä vastataan!

Olemme sitä mieltä, että yrityksen mobiili- ja vaihdepalvelun tilaamisen tulee olla yksinkertaista ja helppoa. Siksi toimitus ja käyttöönotto on tehty sinulle vaivattomaksi.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.