Kuva: Messukeskus, Teknologia 17

5G ja teknologia esillä Messukeskuksessa

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään 5.–7.11.2019 Teknologia 19 -tapahtuma, joka sisältää tiukkaa asiaa teknologia-alan ja -teollisuuden ammattilaisille. Messujen puolivälissä järjestetään myös Future of 5G -päättäjätapahtuma, joka on pullollaan mielenkiintoisia puheenvuoroja uuden mobiiliverkon mahdollisuuksista. Kokosimme sinulle valmiiksi ohjelman parhaat palat, eli tsekkaa ainakin nämä!

Future of 5G

Keynote: 5G – uusien liiketoimintojen mahdollistaja

 • Keskiviikko 6.11. klo 13.05
 • Nokian pääinsinööri Seppo Yrjölä starttaa iltapäivän kertomalla 5G:n tuomista uusista liiketoimintamahdollisuuksista.

5G-kokeiluja ja -tarpeita Suomessa – entä kyberturvallisuus?

 • Keskiviikko 6.11. klo 13.30
 • Tietoturvaa ei sovi unohtaa, kun innostuu kokeilemaan uutta teknologiaa. Tapahtumassa aiheesta puhuu liikenne- ja viestintävirasto Traficomin pääjohtaja Kirsi Karlamaa.

Potential of 5G in combination of NB-IoT to bring growth and new business opportunities in both developed and developing countries

 • Keskiviikko 6.11. klo 14.00
 • Mobiiliverkkojen syväosaaja Jose Costa-Requena esittelee, miten 5G yhdistettynä NB-IoT:hen tuo kasvua ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia niin kehittyneisiin kuin kehitysmaihin.

5G – Mihin sitä tarvitaan Suomessa ja miten se muuttaa koko maailman

 • Keskiviikko 6.11. klo 16.50
 • DNA:n yritysliiketoiminnan johtaja Olli Sirkka on yritysten ja yhteiskunnan digitaalisen kilpailukyvyn puolestapuhuja ja käytännön toteuttaja. Hänen puheenvuoronsa jälkeen tiedät, mitä konkreettisia muutoksia 5G tuo Suomeen ja koko maailmaan.
   

Teknologia 19

Huomisen keinoäly

 • Tiistai 5.11. klo 13.30
 • Nokian tekoälyjohtaja, professori Leo Kärkkäinen johdattaa yleisön tekoälyn maailmaan käytännön esimerkein. Tämän jälkeen kuullaan oppeja tekoälyn soveltamisesta liiketoiminnan muutokseen, millainen tekoäly on nyt ja tulevaisuudessa, keinoälyn käytöstä palveluna sekä siitä, mitä tekoäly kertoo unesta. Puhumassa Siilo AI:n Tero Ojanperä, Curious AI:n Harri Valpola, Top Data Sciencen Oguzhan Gencoglu ja Nokia Bell Labsin Akos Vetek.

Keynote 5G, tekoäly ja pilvilaskenta

 • Keskiviikko 6.11. klo 12.00
 • Miten 5G, tekoäly ja pilvilaskenta linkittyvät toisiinsa? Tähän kysymykseen vastaa puheenvuorossaan pitkän uran mobiiliverkkojen parissa tehnyt Nokian Mobile Networks -liiketoimintaryhmän johtaja Tommi Uitto.

Blockchain – luotettavien algoritmien toteutusalusta?

 • Torstai 7.11. klo 15.00
 • Lohkoketjut ovat paljon muutakin kuin kryptovaluuttaa ja ICO-huijauksia. Sytyke ry:n puheenjohtaja Tarmo Toikkanen päättää tapahtuman kertomalla lohkoketjujen tuomista mahdollisuuksista muun muassa älykkäisiin sopimuksiin liittyen.


Haluatko tietää lisää 5G:stä ja oppia, mitä äärimmäisen lyhyt viive ja huippunopeus tarjoavat yrityksille?

Lataa maksuton 5G e-kirja tai kuuntele se nyt äänikirjana!

LATAA E-KIRJA 

KUUNTELE ÄÄNIKIRJA

 

Avainsanat:

5G Verkko Teknologia

Lue lisää uudesta työstä

Sormet näppäimistöllä
9/2023 DNA Yrityksille

Kyberrosvoilta suojautumisen ABC

Kokosimme artikkeliin huippusuosioon nousseen Kyberrosvot-podcastin tärkeimmät tärpit parempaan suojautumiseen.
Nainen tabletin kanssa
9/2023 DNA Yrityksille

Firmani tarvitsee paremmat verkkoratkaisut! Miten se onnistuu?

Jotta arki rullaa saumattomasti, tulee yhteyksien olla toimintavarmat ja turvalliset. Me DNA:lla pidämme huolen siitä, että kokonaisuus vastaa yrityksesi tarpeita ja käyttöönotto on tehty sinulle yksinkertaiseksi.
DNA:n asiakaspalvelija
9/2023 DNA Yrityksille

Suurin osa yhteydenotoista tapahtuu puhelimitse – Toimivat liittymät ja palvelut varmistavat, että jokaiseen niistä vastataan!

Olemme sitä mieltä, että yrityksen mobiili- ja vaihdepalvelun tilaamisen tulee olla yksinkertaista ja helppoa. Siksi toimitus ja käyttöönotto on tehty sinulle vaivattomaksi.
Peter Nyman
9/2023 DNA Yrityksille

Kolme harhaluuloa esiintymisestä ja miksi ne eivät pidä paikkaansa – Peter Nymanin opit johtajille

Esiintymistaito on yritysten johdolle yhä tärkeämpi avu. Siihen liittyy kuitenkin turhaa mystiikkaa. Peter Nyman setvii esiintymiseen liittyviä harhaluuloja ja antaa käytännön neuvoja parempaan esiintymiseen.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.