Blogit

5 syytä heittää hanskat tiskiin ja rientää golfkentälle

Suurissa korporaatioissa ja valtion viroissa työskentelevät nauttivat lakisääteisistä useamman viikon kesälomistaan, mutta pienyrittäjän kohdalla tilanne on todennäköisesti erilainen. Onneksi tämä ei kuitenkaan tarkoita, että yrittäjänkään olisi syytä kyhjöttää konttorin nurkassa koko kesää.

Keräsimme viisi mainiota syytä ottaa iisisti edes yhden päivän ajan esimerkiksi golfkierroksen merkeissä:

Raitis ilma kirkastaa ajatuksia

Onko nuppi tukossa? Muutama tunti ulkona auringossa tekee mielelle ihmeitä ja tylsemmätkin hommat sujuvat reippailun jälkeen uudella innolla. Avauslyönteihin voi hyvällä omallatunnolla purkaa rankan viikon aiheuttamat aggressiot ja intensiivinen lähipeli sekä pallojen etsiskely metsästä antavat oivan tilaisuuden unohtaa mielessä pyörivät työhuolet.

Liikunta on hyvästä

Kunnon jaloittelu ja voimakkaat kiertoliikkeet tekevät hyvää päätetyön luhistamalle kropalle. Kesäkilot ja niska-hartiaseudun kivut pysyvät loitolla, ja liikuntasuorituksen jälkeen myös nukut paremmin. Muista kuitenkin asianmukainen aurinkosuoja!

Tapaat ihmisiä

Yrittäjyys tai pienyrityksessä työskentely voi olla yksinäistä hommaa, joten sosiaaliselle harrastukselle on tilausta. Rennon jutustelun ja kesäkuulumisten vaihdon ohessa golfkenttä on oiva paikka tavata myös potentiaalisia asiakkaita, rahoittajia tai yhteistyökumppaneita.

Saat digitauon

Puhelin soi, meiliboksi täyttyy ja viestejä tulee joka somekanavassa.. Kuulostaako tutulta? Golfetikettiin kuuluu, että luuri pidetään äänettömällä bägissä, joten kierroksen aikana pääset hyvällä syyllä irtautumaan puhelimesi pirinästä, värinästä ja alati välkkyvästä näyttöruudusta.

Klubitalolla on kiva syödä

Lähikiinalaisesta toimistolle haettu pahvikuutio on helppo lounas, mutta kunnon burgeri aurinkoisella terassilla on ajoittain paikallaan. Klubitaloilla on leppoisa tunnelma ja ruokailun ohessa pelikavereiden kanssa voi vertailla kierroksen tuloksia, analysoida parhaita lyöntejä ja naureskella mönkään menneille tilanteille.

DNA järjesti tänä kesänä DNA Business Challenge Golf -kiertueen, joka kaiken muun hyvän lisäksi tuottaa rahaa hyväntekeväisyyteen. Alkukarsinnat järjestettiin kesäkuun aikana viidellä eri paikkakunnalla ja pelaajia opastamassa olivat PGA-prot Heini Haapala ja Ari Savolainen.

Espoon Master Golfissa 30.8. järjestettävässä finaalissa selviää, kuka voittaa jännittävän turnauksen ja mille hyväntekeväisyyskohteelle hän voittosumman lahjoittaa!

Avainsanat:

Vinkit Muuttuva työ

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Johtaja, älä kurista yrityksesi verkkoja – vanhanaikainen verkkoinfra hidastaa toimintaa ja lisää riskejä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Muhoslaisia energiavarastoja pian ympäri Eurooppaa? Cactos tähtää kansainvälisille markkinoille

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Korvat hörölle: luvassa on teknologiaa, tietoturvaa ja trendejä

Artikkeli
5/2024 DNA Yrityksille

Liningin vedenohjausjärjestelmä valvoo maailman puhtaimman veden kulkua IoT- ja APN-ratkaisujen avulla

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.