5 syytä heittää hanskat tiskiin ja rientää golfkentälle

Suurissa korporaatioissa ja valtion viroissa työskentelevät nauttivat lakisääteisistä useamman viikon kesälomistaan, mutta pienyrittäjän kohdalla tilanne on todennäköisesti erilainen. Onneksi tämä ei kuitenkaan tarkoita, että yrittäjänkään olisi syytä kyhjöttää konttorin nurkassa koko kesää.

Keräsimme viisi mainiota syytä ottaa iisisti edes yhden päivän ajan esimerkiksi golfkierroksen merkeissä:

Raitis ilma kirkastaa ajatuksia

Onko nuppi tukossa? Muutama tunti ulkona auringossa tekee mielelle ihmeitä ja tylsemmätkin hommat sujuvat reippailun jälkeen uudella innolla. Avauslyönteihin voi hyvällä omallatunnolla purkaa rankan viikon aiheuttamat aggressiot ja intensiivinen lähipeli sekä pallojen etsiskely metsästä antavat oivan tilaisuuden unohtaa mielessä pyörivät työhuolet.

Liikunta on hyvästä

Kunnon jaloittelu ja voimakkaat kiertoliikkeet tekevät hyvää päätetyön luhistamalle kropalle. Kesäkilot ja niska-hartiaseudun kivut pysyvät loitolla, ja liikuntasuorituksen jälkeen myös nukut paremmin. Muista kuitenkin asianmukainen aurinkosuoja!

Tapaat ihmisiä

Yrittäjyys tai pienyrityksessä työskentely voi olla yksinäistä hommaa, joten sosiaaliselle harrastukselle on tilausta. Rennon jutustelun ja kesäkuulumisten vaihdon ohessa golfkenttä on oiva paikka tavata myös potentiaalisia asiakkaita, rahoittajia tai yhteistyökumppaneita.

Saat digitauon

Puhelin soi, meiliboksi täyttyy ja viestejä tulee joka somekanavassa.. Kuulostaako tutulta? Golfetikettiin kuuluu, että luuri pidetään äänettömällä bägissä, joten kierroksen aikana pääset hyvällä syyllä irtautumaan puhelimesi pirinästä, värinästä ja alati välkkyvästä näyttöruudusta.

Klubitalolla on kiva syödä

Lähikiinalaisesta toimistolle haettu pahvikuutio on helppo lounas, mutta kunnon burgeri aurinkoisella terassilla on ajoittain paikallaan. Klubitaloilla on leppoisa tunnelma ja ruokailun ohessa pelikavereiden kanssa voi vertailla kierroksen tuloksia, analysoida parhaita lyöntejä ja naureskella mönkään menneille tilanteille.

DNA järjesti tänä kesänä DNA Business Challenge Golf -kiertueen, joka kaiken muun hyvän lisäksi tuottaa rahaa hyväntekeväisyyteen. Alkukarsinnat järjestettiin kesäkuun aikana viidellä eri paikkakunnalla ja pelaajia opastamassa olivat PGA-prot Heini Haapala ja Ari Savolainen.

Espoon Master Golfissa 30.8. järjestettävässä finaalissa selviää, kuka voittaa jännittävän turnauksen ja mille hyväntekeväisyyskohteelle hän voittosumman lahjoittaa!

Avainsanat:

Vinkit Muuttuva työ

Lue lisää uudesta työstä

”Mitä paremmat myyjät organisaatiolla on, sitä paremmin se menestyy”, kirjoittaa Markus Winter.
11/2022 Marcus Winter

Teknologiamyyjästä tietoturvan sankariksi – edellytyksenä on oikeanlainen osaaminen

Teknologiamyyjä voi olla tietoturvan sankari – ehtona on kouluttaminen oikeista asioista
11/2022 DNA Business

Miten metaversumiin pääsee, Marja Konttinen?

Metaversumiin pääsee helposti: siihen tarvitsee vain nettiyhteyden ja hyvän tietokoneen.
11/2022 DNA Business

Itse ja automaatiolla – yritykset haluavat vapautta valita miten ja milloin asiansa hoitavat

Yritysratkaisuilta odotetaan yhä enemmän yhtä sujuvaa käyttöä kuin kuluttajien verkkopalveluilta.
11/2022 DNA Business

ZTNA: Turvaa, tukea ja varmuutta – missä ja milloin vain

Työnantajan tavoitteena on tarjota toimivat digitaaliset työvälineet, mutta myös suojella yrityksen dataa.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.