5 syytä heittää hanskat tiskiin ja rientää golfkentälle

Suurissa korporaatioissa ja valtion viroissa työskentelevät nauttivat lakisääteisistä useamman viikon kesälomistaan, mutta pienyrittäjän kohdalla tilanne on todennäköisesti erilainen. Onneksi tämä ei kuitenkaan tarkoita, että yrittäjänkään olisi syytä kyhjöttää konttorin nurkassa koko kesää.

Keräsimme viisi mainiota syytä ottaa iisisti edes yhden päivän ajan esimerkiksi golfkierroksen merkeissä:

Raitis ilma kirkastaa ajatuksia

Onko nuppi tukossa? Muutama tunti ulkona auringossa tekee mielelle ihmeitä ja tylsemmätkin hommat sujuvat reippailun jälkeen uudella innolla. Avauslyönteihin voi hyvällä omallatunnolla purkaa rankan viikon aiheuttamat aggressiot ja intensiivinen lähipeli sekä pallojen etsiskely metsästä antavat oivan tilaisuuden unohtaa mielessä pyörivät työhuolet.

Liikunta on hyvästä

Kunnon jaloittelu ja voimakkaat kiertoliikkeet tekevät hyvää päätetyön luhistamalle kropalle. Kesäkilot ja niska-hartiaseudun kivut pysyvät loitolla, ja liikuntasuorituksen jälkeen myös nukut paremmin. Muista kuitenkin asianmukainen aurinkosuoja!

Tapaat ihmisiä

Yrittäjyys tai pienyrityksessä työskentely voi olla yksinäistä hommaa, joten sosiaaliselle harrastukselle on tilausta. Rennon jutustelun ja kesäkuulumisten vaihdon ohessa golfkenttä on oiva paikka tavata myös potentiaalisia asiakkaita, rahoittajia tai yhteistyökumppaneita.

Saat digitauon

Puhelin soi, meiliboksi täyttyy ja viestejä tulee joka somekanavassa.. Kuulostaako tutulta? Golfetikettiin kuuluu, että luuri pidetään äänettömällä bägissä, joten kierroksen aikana pääset hyvällä syyllä irtautumaan puhelimesi pirinästä, värinästä ja alati välkkyvästä näyttöruudusta.

Klubitalolla on kiva syödä

Lähikiinalaisesta toimistolle haettu pahvikuutio on helppo lounas, mutta kunnon burgeri aurinkoisella terassilla on ajoittain paikallaan. Klubitaloilla on leppoisa tunnelma ja ruokailun ohessa pelikavereiden kanssa voi vertailla kierroksen tuloksia, analysoida parhaita lyöntejä ja naureskella mönkään menneille tilanteille.

DNA järjesti tänä kesänä DNA Business Challenge Golf -kiertueen, joka kaiken muun hyvän lisäksi tuottaa rahaa hyväntekeväisyyteen. Alkukarsinnat järjestettiin kesäkuun aikana viidellä eri paikkakunnalla ja pelaajia opastamassa olivat PGA-prot Heini Haapala ja Ari Savolainen.

Espoon Master Golfissa 30.8. järjestettävässä finaalissa selviää, kuka voittaa jännittävän turnauksen ja mille hyväntekeväisyyskohteelle hän voittosumman lahjoittaa!

Avainsanat:

Vinkit Muuttuva työ

Lue lisää uudesta työstä

8/2022 DNA Business

Askarruttaako IoT? DNA on yhdistänyt voimansa Telenorin kanssa ja nyt osaamista riittää 

DNA on vastikään yhdistänyt voimansa kansainvälisen Telenorin kanssa.
8/2022 DNA Business

Toimiva palaveri ei ole osallistujan paikasta kiinni – vinkit hybridityöskentelyyn

Koronapandemian aikana totuimme etätyöhön, ja vaikka se alussa oli monella tavalla hankalaa, toimivat käytänteet ja yhteiset säännöt löytyivät nopeasti.
8/2022 Lasse Salonen

Mitä yhteistä on kajakkipyörähdyksellä ja tietoturvalla? Toisto, toisto ja toisto

Etukäteen pahimman pelkääminen ei auta – oli kyse sitten kyberturvallisuudesta tai kaatumisesta kylmässä ja myrskyisessä vedessä.
7/2022 DNA Business

Datan käyttö räjähdysmäisessä kasvussa – näin se tulee muuttamaan arkeamme

Kestävä kehitys on yhä suuremmassa roolissa, kun ICT-yhtiöt rakentavat ekosysteemejään ja kehittävät huomisen teknologiaa.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.