DNA Vaihdepalvelu - Asiakasohjeet

Kiitos kirjautumisesta. 

DNA Vaihdepalvelun käyttöönotto 

Tältä sivulta löydät pääkäyttäjän, välittäjän, käyttäjän ohjeet siitä, mitä kannattaa huomioida DNA Vaihdepalvelun käyttöönotossa.

DNA Vaihdepalvelun tarkemmat käyttöohjeet löydät kirjautumisen jälkeen tältä ohjesivustolta pääkäyttäjä-, välittäjä- ja käyttäjä-välilehdiltä. (Kirjautuminen on mahdollista vasta, kun mobiililiittymäsi on liitetty vaihdepalveluun.) Jaathan tietoa käyttöönotosta myös kaikille vaihdepalvelua käyttäville henkilöille riittävän ajoissa, jotta kaikki avainkäyttäjät ehtivät tutustua asiakasohjeisiin ja osallistua mahdollisiin koulutuksiin.

 

 

Kirjautumalla sivun yläreunasta pääset DNA Vaihdepalvelun ohjeisiin. Kirjautuminen on mahdollista vasta, kun mobiililiittymäsi on liitetty vaihdepalveluun.

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoite, jolla pääset kirjautumaan myös DNA Vaihdepalveluun ja YritysDNA-itsepalveluun.

 

Asiakkaan toimenpiteet käyttöönoton eri vaiheissa

Pääkäyttäjä

Palvelun toteutus alkaa asiakkaan tarpeiden kartoituksesta ja palvelu suunnitellaan yhdessä asiakkaan DNA-yhteyshenkilön ja DNA:n asiantuntijan kanssa. Suunnitelma dokumentoidaan sekä aikataulutetaan ja käyttöönotot tehdään sovittuna ajankohtana. 

Välittäjä

DNA Vaihdepalvelun välittäjän työtila on tarkoitettu yrityksen omalle puhelinvälittäjälle. Työtilan avulla välittäjä voi mm. käsitellä puheluita sekä selata ja muokata vaihteessa olevien käyttäjien tilatietoja. Välittäjän työtila löytyy käyttöliittymän vasemmasta yläkulmasta, ja se näkyy välittäjälle vain, jos palvelu on tilattu.

Matkapuhelimiin liittyvät toimenpiteet, jos palvelut siirtyvät DNA:lle toiselta operaattorilta

Käyttäjä

Tarkemmat ohjeet alla oleviin saat yrityksesi yhteyshenkilöltä tai kirjautumisen jälkeen tältä sivustolta kohdasta Käyttäjän ohjeet. Kirjautuminen on mahdollista vasta, kun mobiililiittymäsi on liitetty Vaihdepalveluun.