Android-opas yrittäjälle - ota haltuun hyödyt ja edut

Nappaa yrittäjän Android-vinkit oppaastamme!

Älypuhelin on yrittäjälle korvaamaton kumppani, jonka avulla hoituu niin markkinointi kuin asiakaspalvelukin aikaan ja paikkaan katsomatta. Yrityksen arki pyörii huoletta, kun sähköpostit, työryhmäsovellukset ja toimistotyökalut pysyvät aina mukana. Puhelimen avulla skannaat kuitit kirjanpitäjälle, ylläpidät maksujärjestelmää ja otat edustavat tuotekuvat.
 
Yrittäjänä tarvitset työsi tueksi sopivan älypuhelimen. Valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota ainakin turvallisuuteen, käyttöjärjestelmään sekä laitteiston ominaisuuksiin, jotta saat laitteestasi mahdollisimman paljon irti.

Oppaassamme käymme läpi mahdollisuuksia, joita Android-puhelimet tarjoavat yrittäjille. Opit perusteet tietoturvasta ja seikoista, joita puhelimen hankinnassa on yrittäjän hyvä ottaa huomioon.

Oppaasta löydät:

  • kolme näkökulmaa Android-puhelimen hankintaan
  • perustiedot Android-puhelimien tietoturvasta
  • vinkkejä puhelimen hyödyntämiseen yrittäjänä

Ota vinkit talteen ja lataa maksuton oppaamme!

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.
 

Tilaamalla DNA Yrityksille -uutiskirjeen saat sähköpostiisi maksuttoman raportin sekä tietoa toimialan puheenaiheista ja DNA:n yrityksille tarjoamista eduista ja ratkaisuista. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata raportin täyttämällä oheisen lomakkeen. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.