Android-opas yrittäjälle - ota haltuun hyödyt ja edut

Nappaa yrittäjän Android-vinkit oppaastamme!

Älypuhelin on yrittäjälle korvaamaton kumppani, jonka avulla hoituu niin markkinointi kuin asiakaspalvelukin aikaan ja paikkaan katsomatta. Yrityksen arki pyörii huoletta, kun sähköpostit, työryhmäsovellukset ja toimistotyökalut pysyvät aina mukana. Puhelimen avulla skannaat kuitit kirjanpitäjälle, ylläpidät maksujärjestelmää ja otat edustavat tuotekuvat.
 
Yrittäjänä tarvitset työsi tueksi sopivan älypuhelimen. Valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota ainakin turvallisuuteen, käyttöjärjestelmään sekä laitteiston ominaisuuksiin, jotta saat laitteestasi mahdollisimman paljon irti.

Oppaassamme käymme läpi mahdollisuuksia, joita Android-puhelimet tarjoavat yrittäjille. Opit perusteet tietoturvasta ja seikoista, joita puhelimen hankinnassa on yrittäjän hyvä ottaa huomioon.

Oppaasta löydät:

  • kolme näkökulmaa Android-puhelimen hankintaan
  • perustiedot Android-puhelimien tietoturvasta
  • vinkkejä puhelimen hyödyntämiseen yrittäjänä

Ota vinkit talteen ja lataa maksuton oppaamme!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.