Älyverkko mahdollistaa fiksun kaupungin

Tulevaisuuden kaupunki edellyttää älykkäitä tietoverkkoja

Tulevaisuuden kaupungeissa palvelut pelaavat, työskentely sujuu ja ympäristöystävällisyys kukoistaa. White paperissa YIT:n Jarkko Pakkala ja tulevaisuudentutkija Mika Pantzar kertovat, mitä kaikkea älykaupungista löytyy ja mitä se edellyttää verkkojen kehitykseltä.

Tilaa maksuton opas sähköpostiisi!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.