Älykkäistä palveluista uutta bisnestä

Teollinen internet – hyötyjen hyökyaalto

Monet teollisuusyritykset ovat jo pitkään kasvattaneet lisäarvopalveluista kuten huollosta ja ylläpitopalveluista merkittävää bisnestä. Nyt yritysten ulottuvilla on entistä monipuolisempia palvelumahdollisuuksia.

Älykkäät palvelut tuovat asiakkaille lisäarvoa ja yritykselle itselleen tehokkuutta. Askel älykkäisiin palveluihin vaatii uusia toimintamalleja ja uuden palvelukulttuurin omaksumista. Teollinen internet -oppaamme kertoo selkeästi esimerkkien kera, kuinka se käy!

Tilaa maksuton opas sähköpostiisi ja hyödynnä vinkit liiketoiminnan kehittämiseen älykkäiden palveluiden avulla!

Älypalvelut avaavat uusia mahdollisuuksia

Polku älypalveluun voi olla kevyt hypähdys, mullistava loikka tai jotain siltä väliltä.

  • Yksi vaihtoehto on kehittää nykyiseen tuotteeseen liittyvä pieni palvelu, joka nostaa tuotteen arvoa. 
  • Toinen vaihtoehto on palvelu, joka laajentaa yrityksen nykyisen toiminnan oheen uutta liiketoimintaa, josta nykyiset asiakkaat ovat valmiita maksamaan.
  • Kolmas polku on tavoitella älypalvelulla uusia asiakaskohderyhmiä, jotka ovat tähän asti olleet yrityksen tavoittamattomissa.
  • Neljäs ja suurin loikka on muuttaa koko toimialan nykyisiä toimintamalleja.

Lue lisää oppaasta!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.