Xiaomi -arvonnan säännöt Kampin tapahtuma

Osallistumisaika 27.6.2018 klo 14:00 - 19:00. Arvonnan järjestää DNA Oyj. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat luonnolliset henkilöt, eikä osallistuminen edellytä ostamista. Osallistumisoikeutta ei ole tämän arvonnan järjestelyihin osallistuneiden yritysten työntekijöillä. 
Arvontaan voi osallistua Kampin kauppakeskuksessa 27.6.2018 klo 14:00 - 19:00 DNA:n järjestämässä Xiaomi -tapahtumassa. Tapahtumassa jaetaan onnenkeksejä, joista voi voittaa eri arvoisia palkintoja. Arpoina toimivat onnenkeksit, joiden sisälle on tulostettu mahdollisesta voitosta kertova viesti. Palkintona arvotaan 5 kpl Xiaomi Mi Mix 2S -älypuhelimia (arvo 599 €), 5kpl Xiaomi Redmi 5 Plus 32 Gt -älypuhelimia (arvo 199 €) sekä 750kpl muita DNA brändättyjä palkintoja (arvo 1-10 €). Palkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle, eikä sitä voi lunastaa rahana. Yksi henkilö voi voittaa vain yhden palkinon. DNA Oyj vastaa arpajaisverosta. 
Arvonta suoritetaan 27.6.2018 tapahtumapäivänä Kampin kauppakeskuksessa. Mikäli voittaja ei lunasta palkintoa tapahtumapäivänä klo 21:00 mennessä Kampin DNA Kaupasta, jää palkinto lunastamatta. Palkinto luovutetaan vain arpana toimivana onnenkeksin sisälle tulostettua voitosta kertovaa viestiä vastaan. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja sen lunastamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Facebook ei ole osallisena arvonnassa. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Arvontaan osallistuvien henkilötietoja käsitellään DNA:n tietosuojaselosteen mukaisesti. Katso tietosuojasisältö osoitteesta www.dna.fi/tietosuoja.