DNA:n jouluarvonnan 2018 säännöt

Osallistumisaika 1.–24.12.2018. Arvonnan järjestää DNA Oyj (jatkossa DNA). Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat 16 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, eikä osallistuminen edellytä ostamista. Osallistumisoikeutta ei ole tämän arvonnan järjestelyihin osallistuneiden yritysten työntekijöillä.

Arvontaan voi osallistua joulun internetissä DNA:n kampanjasivulla tai kommentoimalla DNA:n varsinaisen Facebook-kanavan tai DNA:n ”DNA:n joulukuun lahjavinkit: Yli 10 000 €:lla arvontapalkintoja!” -nimisen Facebook-tapahtuman päivittäisisiä lahjavinkkipäivityksiä arvonta-aikana.

Palkintoina arvotaan päätelaitteita sekä lisälaitteita, palkintojen arvo vaihtelee. Palkinnot arvotaan viimeistään 15.1.2019 . Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Yksi osallistuja voi voittaa vain yhden palkinnon. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta neljän päivän sisällä, DNA:lla on oikeus arpoa uusi voittaja. Palkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle, eikä sitä voi lunastaa rahana. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja sen lunastamiseen liittyvistä kustannuksista. DNA vastaa arpajaisverosta. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa DNA:n vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä.

Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. DNA ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista Internet-osallistumista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista osallistumislomakkeeseen jätetyistä tiedoista, joiden takia osallistujaa ei voida tavoittaa tai palkintoa toimittaa. DNA pidättää oikeudet arvonnan sääntöjä koskeviin muutoksiin. Facebook ei ole osallisena arvonnassa.

Arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja käytetään arvontaan liittyvään yhteydenpitoon ja käsitellään DNA:n tietosuojaselosteen mukaisesti. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat myöntävät DNA:lle oikeuden käyttää arvonnan voittajan nimeä eri medioissa ilman eri suostumusta tai korvausta. Katso henkilötietojen käsittelystä tarkemmin osoitteesta www.dna.fi/tietosuoja.