EMA-arvonnan säännöt:

Kilpailuaika 26.9.–3.10.2017. Arvonnan järjestää DNA Oyj. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet DNA:n laskutus- ja rekisteröityneet prepaid-asiakkaat, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Palkintona arvotaan 1 000 euron arvoinen matka MTV European Music Awardsiin kahdelle hengelle. Palkinto pitää sisällään:

- pääsyliput kahdelle MTV European Music Awards tapahtumaan 12.11.2017 SSE Arena, Wembly, Lontoo

- pääsyliput kahdelle tapahtuman pre-partyyn

- kuljetus kahdelle hotellista pre-partyyn ja sieltä European Music Awards -tapahtumaan

- kahden hengen huoneen hotellissa 12.11.2017

- lennot Helsinki-Lontoo-Helsinki. Meno sunnuntaina 12.11. ja paluu maanantaina 13.11.

Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista, kuten matkavakuutuksesta, ateriakuluista ja kotimaan matkakuluista. Molempien matkustajien pitää olla 18 vuotta täyttäneitä.

Arvonta suoritetaan viimeistään 6.10.2017 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta arvonnan jälkeen neljän päivän sisällä, arvonnan järjestäjä arpoo uuden voittajan. Palkintoa ei voi siirtää toiselle henkilölle eikä muuttaa rahaksi. Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät arvonnan järjestäjille oikeuden käyttää arvonnan voittajan nimeä eri medioissa ilman eri suostumusta tai korvausta. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä.

Arvontaan voi osallistua DNA:n Facebookissa. Facebook ei ole mukana arvonnassa. DNA Oyj vastaa arpajaisverosta. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.