Tuliko sitä uutenavuotena luvattua melkein liikoja? 

Uusi vuosi tuo mukanaan lupauksia. Mitä sitä tulikaan luvattua? Sovelluskaupoista löytyy sovelluksia avuksi lupaukseen kuin lupaukseen oli sitten kyseessä urheilu, uusien taitojen oppiminen tai huonoista tavoista pois pääseminen.

SeeD: Build New Habits auttaa uusien tapojen oppimisessa pelin muodossa. Sovelluksessa uudet tavat opitaan kasvattamalla siementä. Aluksi valitaan yksi kolmesta siemenvaihtoehdosta, jota aletaan kasvattamaan. Seuraavaksi nimetään tavoite ja asetetaan aika, jossa tavoite halutaan saavuttaa. Päivä kerrallaan aina osatavoitteen saavutettua siemen kasvaa.

Kannattaa hankkia avuksi You Need A Budget, jos lupasit tänä vuonna tarkkailla tehokkaammin rahankäyttöäsi. Ohjelma ladataan tietokoneelle ja siinä luotuja budjetteja pääsee muokkaamaan myös ilmaisessa mobiilisovelluksessa. Ohjelmassa voi luoda useampia tilejä, merkata menoja ja asettaa säästötavoitteita. Ohjelma on kokeiltavissa ilmaiseksi 34 vuorokauden ajan.

Mikäli uudenvuodenlupauksesi on olla rantakunnossa kesään mennessä, tutustu sovelluksiin, jotka kannustavat sinua tavoitteesi saavuttamisessa. HeiaHeia on sovellus, jossa voit asettaa urheilutavoitteita, merkitä urheilusuorituksia, sairauspäiviä ja päivittäisen painon sekä seurata GPS:n avulla omaa sijaintia ja vauhtia esimerkiksi juoksulenkillä. Jokainen löytää varmasti oman lajinsa HeiaHeian valikoimasta - lajeja on aina marjanpoiminnasta crossfitiin. Sovelluksessa voi myös seurata tuttaviensa urheilumerkintöjä ja kannustaa heitä suorituksissaan.

Lupasitko lopettaa tupakoinnin? Tupakoinnin lopettamisen avuksi löytyy monia eri sovelluksia. Esimerkiksi Craving Buster auttaa seuraamaan edistymistä graafisten kuvaajien avulla ja kannustaa lopettamaan tupakoinnin näyttämällä shokeeraavia kuvia sen aiheuttamista haitoista. Sovellus antaa myös käytännön vinkkejä, jotka auttavat pääsemään irti tupakoinnista.

Tsemppiä kaikille lupausten pitämisessä!


Lataa Seed: Build New Habits: iOS:lle

Lataa You Need A Budget: iOS:lleAndroidille

Lataa HeiaHeia: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Avainsanat:

sovellukset hyvinvointi

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!