Digityö on tietotyön uusi normaali. Ota haltuun tietotyön tuoreimmat kuulumiset!

Digityö on tietotyön uusi normaali

Ota haltuun tietotyön tuoreimmat kuulumiset!

Monet tietotyöläiset ovat tottuneet tekemään töitä niin toimistolta, asiakkaalta kuin omasta kodistaankin käsin. Kasvaneen etätyön lisäksi poikkeuksellinen maailmantilanne vaikuttaa tekemiseen monin eri tavoin. Totuttelu ja itsensä johtamisen treenaaminen tulevat takuulla tarpeeseen, kun uusia työn tekemisen keinoja haetaan samalla kun arki kotona saa uusia muotoja.

Paneudumme kevään aikana julkaistavassa sisältösarjassamme tietotyöläisen arkea ravisuttaviin kysymyksiin ja teemoihin. Saat tuoreimmat kuulumiset haltuusi kätevänä uutiskirjeenä. Luvassa on mielenkiintoisia asiantuntijahaastatteluita, dataa toimialan murroksesta sekä muuta kiinnostavaa sisältöä alan näkymistä ja kehityksestä.

Miltä näyttää tämän päivän tietotyö? Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää!

DNA Business -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata toimialakohtaisen sisältösarjan täyttämällä lomakkeen.

Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.