Poikkeustilanne muovaa teknologiateollisuutta. Ota haltuun tuoreimmat kuulumiset toimialaltasi!

Poikkeustilanne muovaa teknologia­teollisuutta

Ota haltuun tuoreimmat kuulumiset toimialaltasi!

Etätyö ei ole monellekaan teknologia-alan toimijalle vierasta, mutta poikkeavan maailmantilanteen vaikutukset heijastuvat nyt työhön yllättävillä tavoilla. Miten työskennellä tehokkaasti yhdessä? Kuinka kehittää resilienssiä muutoksessa elämiseen? Moniin kysymyksiin haetaan nyt ahkerasti vastauksia.

Paneudumme kevään aikana julkaistavassa sisältösarjassamme teknologiateollisuuden arkea ravisuttaviin kysymyksiin ja teemoihin. Saat tuoreimmat kuulumiset haltuusi kätevänä uutiskirjeenä. Luvassa on mielenkiintoisia asiantuntijahaastatteluita, dataa toimialan murroksesta sekä muuta kiinnostavaa sisältöä alan näkymistä ja kehityksestä.

Millaista on ohjelmistokehityksen uusi normaali? Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää!

DNA Business -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata toimialakohtaisen sisältösarjan täyttämällä lomakkeen.

Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.