Digi on rakennusteollisuuden uusi normaali. Ota haltuun tuoreimmat kuulumiset toimialaltasi!

Digi on rakennus­teollisuuden uusi normaali

Ota haltuun tuoreimmat kuulumiset toimialaltasi!

Rakennusteollisuudessa on totuttu perinteiseen vuorovaikutukseen ja yhteistyöhön kasvotusten. Tehtäviä jaetaan edelleen paikan päällä työmaamestarin kautta ja työmaalla kokouksetkin edellyttävät usein läsnäoloa paikan päällä. Yllättävät muutokset ja poikkeukselliset olosuhteet tuovatkin tullessaan digitaalisia työkaluja, joista on hyötyä tulevaisuudessakin. Miltä ala näyttää viiden vuoden päästä?

Paneudumme kevään aikana julkaistavassa sisältösarjassamme rakennusalan arkea ravisuttaviin kysymyksiin ja teemoihin. Saat tuoreimmat kuulumiset haltuusi kätevänä uutiskirjeenä. Luvassa on mielenkiintoisia asiantuntijahaastatteluita, dataa toimialan murroksesta sekä muuta kiinnostavaa sisältöä alan näkymistä ja kehityksestä.

Miltä näyttää tämän päivän rakennusteollisuus? Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää!

DNA Business -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata toimialakohtaisen sisältösarjan täyttämällä lomakkeen.

Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.