Käytännön opas yritysverkkojen suojaamiseen

Lataa käytännön opas yritysverkkojen suojaamiseen

Tietoturvauhkien määrä on kasvanut. Hyökkäykset ovat muuttuneet entistä hienostuneemmiksi, ja yhä harvemmin verkkorikollinen jää kiinni. Yrityksen, joka käsittelee liiketoiminnalle kriittistä dataa, on syytä olla tarkkana.

Onneksi myös tietoturvan työkalut ovat kehittyneet viime vuosina. Tämän oppaan tarkoituksena on tarjota tuore tilannekuva yritysverkkojen tietoturvasta ja niiden suojaamisesta. Haluamme antaa sinulle eväitä pohtia, millainen tietoturvaratkaisu on oikea sinun yrityksellesi.

Oppaassa käsitellään seuraavat kokonaisuudet:

  1. Tietoturva on johtamista
  2. Perusasiat kuntoon
  3. Älykäs muuri suojaa uhkilta monitasoisesti
  4. Hallitse pääsyä dataan, segmentoi verkko
  5. Pehmitä palvelunestohyökkäys: DDoS-torjuntapalvelu
  6. Tietoturvakulttuuri kuntoon: tee ihmisestä vahvin lenkki
  7. Tietoturvaa kaikkeen verkossa toimimiseen

Lataa maksuton opas!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.