Digitaalinen murros ravistelee ruoka-alaa. Ota haltuun tuoreimmat kuulumiset toimialaltasi!

Digitaalinen murros ravistelee ruoka-alaa

Ota haltuun tuoreimmat kuulumiset toimialaltasi!

Elintarvikealan yritykset ja ravintolat kautta maailman ovat nyt poikkeuksellisen tilanteen äärellä ja kukin miettii kovasti tahoillaan, miten sitä liiketoimintaa tulisi kehittää arjesta selviämiseksi. Digitalisaatio on ehtinyt jo tehdä tehtävänsä ja uusia innovaatioita syntyy kovalla vauhdilla. Kaipasipa asiakas kauppakassia tai lohinigiriä, on tarjonta siirtynyt vahvasti verkkoon – mutta onko trendi tullut jäädäkseen?

Paneudumme kevään aikana julkaistavassa sisältösarjassamme ruoka-alan arkea ravisuttaviin kysymyksiin ja teemoihin. Saat tuoreimmat kuulumiset haltuusi kätevänä uutiskirjeenä. Luvassa on mielenkiintoisia asiantuntijahaastatteluita, dataa toimialan murroksesta sekä muuta kiinnostavaa sisältöä alan näkymistä ja kehityksestä.

Mitä on elintarvike- ja ravintola-alan uusi normaali? Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää!

DNA Business -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata toimialakohtaisen sisältösarjan täyttämällä lomakkeen.

Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.