DNA:n verkko - nopea, kattava, luotettava

Oma kiinteä ja mobiiliverkko

4G-liikenne kasvaa vauhdilla. Nyt jo yli 70 prosenttia kaikesta datasta siirtyy 4G-verkossa. DNA on viime vuosina investoinut merkittävästi mobiiliverkon kattavuuteen ja kapasiteetin lisäämiseen – nyt verkkomme kattaa jo yli 99,6 % suomalaisista. Panostamme jatkuvasti myös kiinteän verkon kehittämiseen. Saat meiltä luotettavat yhteydet niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Toimivat yhteydet tekevät työstä sujuvaa

Rakennamme verkkoratkaisunne kattavan verkkomme palveluista ja tuomme myös muut koti- ja ulkomaan verkkojen rajapinnat saumattomasti osaksi asiakasverkkoa. Verkkojen päälle rakentuva kerros lisäarvopalveluja tuo uudenlaisen älykkyyden yhteys- ja verkkoratkaisuihin. Päätelaiteriippumattomasti toimivat palvelumme, DNA:n verkon nopeus ja valtakunnallinen kattavuus tehostavat työvälineitä myös kotona sekä tien päällä.

Periaatteenamme on tuottaa tarpeidenne mukaiset ratkaisut valmiina palveluna. Ja toimintanne muuttuessa keskitetysti hallitut palvelut skaalautuvat saumattomasti. Kattavien tietoliikenne-, tietoturva-, palvelinkeskus- ja monitorointipalveluiden tarjoajana toteutamme tarvittaessa koko asiakasverkon päästä päähän hallittuna ratkaisuna.

Mobiilidatan ykkönen

Mobiilidataverkkojen nopeudet ja viiveettömyys ovat parantuneet jatkuvasti. Olemme tuoneet verkkoon 5G-kyvykästä teknologiaa ja kasvattaneet verkon kapasiteettia kohti 5G:n vaatimuksia. Kaupallinen 5G-verkko tulee saataville vaiheittain 2019 alkaen päätelaitetarjonnan kypsyessä. 5G ei korvaa 4G:tä vielä pitkään aikaan, vaan täydentää sitä vaiheittain. Puheen, viestien ja datan välittämiseen tarjoamme viimeisintä tekniikkaa käyttävät liittymät ja runkoverkot. Se tarkoittaa, että käyttökokemuksesi etätyöstä on sama kuin toimistolla.

Osoituksena erittäin toimivista mobiiliyhteyksistä DNA:n asiakkaat käyttävät eniten mobiilidataa koko maailmassa. Verkossamme liikkuu tällä hetkellä jopa 23,5 gigatavua dataa liittymää kohti kuukaudessa.

2019, tutkimusyritys Tefficient 


Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.