DNA:n verkko - nopea, kattava, luotettava

Oma kiinteä ja mobiiliverkko

DNA on viime vuosina investoinut merkittävästi mobiiliverkon kattavuuteen ja kapasiteetin lisäämiseen. 4G-verkkomme kattaa jo yli 99,6 % suomalaisista. Myös 5G-verkkkomme laajenee vauhdilla - alkuvuoden aikana DNA:n 5G-verkko tulee olemaan käytössä yli 20 paikkakunnalla. Panostamme jatkuvasti myös kiinteän verkon kehittämiseen. Saat meiltä luotettavat yhteydet niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. 

Mobiilidatan ykkönen

Mobiilidataverkkojen nopeudet ja viiveettömyys ovat parantuneet jatkuvasti. Olemme tuoneet verkkoon 5G-kyvykästä teknologiaa ja kasvattaneet verkon kapasiteettia kohti 5G:n vaatimuksia. Kaupallinen 5G-verkko tulee saataville vaiheittain 2019 alkaen päätelaitetarjonnan kypsyessä. 5G ei korvaa 4G:tä vielä pitkään aikaan, vaan täydentää sitä vaiheittain. Puheen, viestien ja datan välittämiseen tarjoamme viimeisintä tekniikkaa käyttävät liittymät ja runkoverkot. Se tarkoittaa, että käyttökokemuksesi etätyöstä on sama kuin toimistolla.

Osoituksena erittäin toimivista mobiiliyhteyksistä DNA:n asiakkaat käyttävät eniten mobiilidataa Euroopassa* ja yltävät maailmanlaajuisestikin aivan kärkeen. Verkossamme liikkuu tällä hetkellä keskimäärin 25,4 gigatavua dataa liittymää kohti kuukaudessa.

*2020, tutkimusyritys Tefficient 

Lue lisää:


Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.