DNA:n verkko - nopea, kattava, luotettava

Oma kiinteä ja mobiiliverkko

DNA on viime vuosina investoinut merkittävästi mobiiliverkon kattavuuteen ja kapasiteetin lisäämiseen. 4G-verkkomme kattaa jo yli 99,6 % suomalaisista. Myös 5G-verkkkomme laajenee vauhdilla - se kattaa jo yli 1,8 miljoonaa suomalaista, yli 80 paikkakunnalla. Panostamme jatkuvasti myös kiinteän verkon kehittämiseen. DNA:n verkkopalveluiden perustana toimii täysin varmennettu kymmenien tuhansien kilometrien valokuitu. Saat meiltä luotettavat yhteydet niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. 

Mobiilidatan ykkönen

Mobiilidataverkkojen nopeudet ja viiveettömyys ovat parantuneet jatkuvasti. Olemme tuoneet verkkoon 5G-kyvykästä teknologiaa ja kasvattaneet verkon kapasiteettia kohti 5G:n vaatimuksia. Kaupallinen 5G-verkko tulee saataville vaiheittain 2019 alkaen päätelaitetarjonnan kypsyessä. 5G ei korvaa 4G:tä vielä pitkään aikaan, vaan täydentää sitä vaiheittain. Puheen, viestien ja datan välittämiseen tarjoamme viimeisintä tekniikkaa käyttävät liittymät ja runkoverkot. Se tarkoittaa, että käyttökokemuksesi etätyöstä on sama kuin toimistolla.

Osoituksena erittäin toimivista mobiiliyhteyksistä DNA:n asiakkaat käyttävät eniten mobiilidataa Euroopassa* ja yltävät maailmanlaajuisestikin aivan kärkeen. Verkossamme liikkuu tällä hetkellä keskimäärin 25,4 gigatavua dataa liittymää kohti kuukaudessa.

*2020, tutkimusyritys Tefficient 

Lue lisää:


5G:n mahdollisuudet yrityksille

Mitä 5G mahdollistaa yrityksille?

Tutustu tarjolla oleviin uuden nopeusluokan 5G-liittymiin ja lue lisää, mitä kaikkea 5G mahdollistaa eri kokoisille ja eri toimialoilla toimiville yrityksille.

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.

Kaikki nopeiden ja toimivien yhteyksien puolesta

Tarjoamme luotettavat verkkopalvelut ja yhteydet kaiken kokoisiin tarpeisiin.

Yritysverkko menestyvän liiketoiminnan veturina – kotimaassa ja kansainvälisesti

Liiketoiminnan ja työelämän uudet vaatimukset, pilvipalvelujen yleistyminen ja uudet verkkoteknologiat vaativat yritysverkon mukautumista.

Miksi valita DNA kumppaniksi

DNA on uuden työn edelläkävijä. Lue miksi meidät kannattaa valita kumppaniksi.

Mitä uutta 5G tuo yritysverkkoon?

Verkon rooli korostuu kiihtyvässä kilpailussa. Tukeehan verkkoratkaisusi yritystoimintaasi?