YritysDNA

Asiakasohjeet

Tälle sivustolle on koottu ohjeet YritysDNA:sta ja laskutuksesta sekä kirjauduttuasi näet DNA Vaihdepalvelun pääkäyttäjän, välittäjän ja loppukäyttäjän ohjeet.

YritysDNA

YritysDNA on itsepalvelu, joka mahdollistaa palveluiden itsenäisen hallinnan ja seurannan, sekä yhteydenotot DNA:n ja asiakkaan välillä. Palvelu on maksuton.

YritysDNA:han kirjaudutaan kertakirjautumisella (single sign-on) ja siirtyminen DNA:n muiden sähköisten palveluiden välillä tapahtuu samalla tunnuksella ilman erillisiä kirjautumisia. Jos asiakkuuteen kuuluu useampia yrityksiä, käsiteltävä yritys on mahdollista valita palvelussa.

YritysDNA:ssa on chatti, josta saat tukea DNA:n yritysasiakaspalvelusta.

YritysDNA:n käyttöönotto

Tunnukset uuteen YritysDNA-itsepalveluun voit tilata osoitteesta dna.fi/yrityksille/helppoa-hallinnointia. DNA luo asiakkuudelle yhden tai useamman pääkäyttäjätunnuksen. Tunnukset saatuasi, pääset kirjautumaan YritysDNA:han osoitteessa yritysdna.dna.fi.

Pääkäyttäjällä on kaikki oikeudet ja hän luo palvelun muut käyttäjät sekä määrittelee heille soveltuvat käyttäjäoikeudet.  Pääkäyttäjä voi myös luoda käyttäjäryhmiä, jotka helpottavat käyttäjien hallintaa.

Käyttöoikeuksien lisääminen:

Mene käyttäjät välilehdelle ja lisää käyttäjä joko pääkäyttäjä tai käyttäjä rooliin. Voit lisätä käyttäjän valmiiksi luotuun käyttäjäryhmään, jolle on annettu oikeuksia. Jos et löydä sopivaa käyttäjäryhmää, voit luoda uuden Ryhmät-näkymässä.

YritysDNA:n osiot

YritysDNA koostuu seuraavista osioista: Etusivu, Palvelut, Yhteydenotot, Laskut, Yritykseni ja Raportit.

Siirryttäessä Minun Yritykseni -palvelusta YritysDNA:han

Kehitämme YritysDNA:ta saadun asiakaspalautteen perusteella.

Palvelun julkaisuvaiheessa siitä puuttuu kuitenkin joitain Minun Yritykseni -palvelusta tuttuja toiminnallisuuksia, jotka on lueteltu alla.

Jos sinulla herää kysyttävää, kun yrityksesi on siirtymässä DNA Mobiilivaihteesta DNA Vaihdepalveluun, voit olla yhteydessä yritysasiakaspalveluun chat-ikkunan kautta,
laittaa meille sähköpostia osoitteeseen muutos@dna.fi tai soittaa numeroon puh. 044 144 343, arkisin klo 8–17.

Muissa tilanteissa yritysasiakaspalvelun sähköpostiosoite on yritysasiakaspalvelu@dna.fi ja puh. 044 144 099, arkisin klo 8-17.