Microsoft 365 -tietoturvakomponenttien käyttöönotto

Soita 0800 302030

Turvaa yrityksesi Microsoft 365 -ympäristö asianmukaisilla ja lisenssiin kuuluvilla tietoturvapalveluilla

Ottamalla asianmukaiset tietoturvakomponentit oikeaoppisesti käyttöön lisäät yrityksesi Microsoft 365 -ympäristön ja -käyttäjien turvaa.

Tässä käyttöönotossa saat suosittelemamme Microsoft 365 -ympäristön tietoturvakomponentit kerralla käyttöön. Suosittelemiemme tietoturvakomponenttien käyttöönoton minimivaatimuksena on Microsoft Business Premium -tason lisenssi.

Suojaamalla sähköpostin ja varmistamalla tunnistautumisen lisäät tehokkaasti sekä yrityksesi loppukäyttäjien tietoturvaa.

Lisää suojaa lisenssiisi kuuluvilla, asianmukaisilla ja tietoturvaa parantavilla ominaisuuksilla.

Käyttöönoton sisältö

Yrityksesi brändäys

  • Yrityksesi käyttäjien kirjautuessa Microsoft 365 -palveluihin, he näkevät yrityksesi logon kirjautumisvaiheessa, joka kertoo käyttäjälle hänen olevan kirjautumassa yrityksesi hallinnoimaan kohteeseen

Monivaiheinen tunnistautuminen (Multi-Factor Authentication)

  • Suojaa käyttäjien identiteettia laittomilta kirjautumisyrityksiltä
  • Tunnistautumiseen vaaditaan käyttäjätunnuksen ja salasanan lisäksi muu tunnistautumistapa, esimerkiksi puhelulla tai tekstiviestillä, joka saapuu omaan puhelimeen, tai sovelluksen kautta

Microsoft Defender for Office 365

  • Kattava palvelu, joka parantaa sähköpostin suojaa huomattavasti
  • Sisältää haittaohjelmasuodatuksen, joka tunnistaa jopa entuudestaan tuntemattomat haittaohjelmat, ja estää niiden aiheuttamat ongelmat
  • Sisältää myös  tietojenkalastelun eston, joka estää haitalliset linkit ja yrityksesi käyttäjien pääsyn niihin
  • Tietojenkalastelun eston ollessa käytössä ollessa käytössä käyttäjä voi saada ilmoituksen, kun haitallinen liite on poistettu tai se on havaittu haitalliseksi, eikä sitä voida klikata.

Yritykselläsi tulee olla käytössä Microsoft Business Premium -lisenssi, jotta voit ottaa nämä tietoturvakomponentit käyttöön.

Palvelun tarjoaa DNA

Kenelle?

Julkisilla pilvipalveluilla työskennellessä sekä data että käyttäjät on suojattava. Käyttöönotto sopiikin yrityksille, jotka haluavat turvata liiketoimintakriittiset tietonsa ja digitaalisen identiteettinsä sekä vähentää IT-tukipalveluiden määrää.

Miksi?

Yksikään yritys tai organisaatio ei ole turvassa nykyaikaisilta ammattimaisilta tietoturvauhkilta. Hyökkääjien keskeisimmät kohteet ovat heikosti suojatut työasemat, mobiilipäätelaitteet sekä erityisesti digitaaliset identiteetit.

Microsoft 365 Business Premium tarjoaa luottavan ja kattavan turvan, kunhan se on otettu täysivaltaisesti käyttöön.

Mihin hintaan?

  • Kiinteä projektihinta on 399 € 

Jätä yhteydenottopyyntö

Miksi tietoturvaan kannattaa panostaa?

Jokaisella yrityksellä tulisi olla tietoturva prioriteettilistansa kärjessä. Palvelut siirtyvät koko ajan enenevissä määrin verkon kautta käytettäväksi – samalla rikolliset saavat uusia reittejä esimerkiksi kaapatakseen tietoja. Lisäksi käyttäjien tapa käyttää ja hyödyntää erilaisia palveluita monipuolistuu ja hybridityö lisää entisestään käyttäjien vaatimuksia.

Tietoturva on paljon enemmän kuin virustorjunta, yksittäinen käyttöönottoprojekti tai uusi sovellus. Tietoturva on laaja kokonaisuus, jossa turvataan kokonaisvaltaisesti erilaisin keinoin ja ratkaisuin tiedot sekä käyttäjät.