Microsoft 365 -koulutukset

Soita 0800 302030

Käytännönläheisillä Microsoft 365 -koulutuksilla lisäät yrityksesi sisäistä osaamista ja saat kilpailuetua

Asiantuntijoiden vetämät koulutukset tarjoavat sinulle mahdollisuuden sujuvoittaa yrityksesi arkea Microsoft 365 -työkaluilla, aina henkilöstön perehdyttämisestä unohtumattoman ja ammattimaisen työpajan järjestämiseen.

Microsoft 365 -koulutuksien sisältö on aina käytännönläheistä ja hyödyllistä eri kokoisille yrityksille. Asiantuntijoiden vinkit Microsoft 365 -palveluihin kumpuavat suomalaisyritysten todellisesta arjesta. Koulutuksien pyrkimyksenä on auttaa yritystäsi palveluiden hyödyntämisessä mahdollisimman tehokkaasti ja helpottaa henkilöstön arkea. 

Koulutuksien vetäjänä toimii aina asiantuntija ja koulutussisältö suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä kanssasi sovitulla tavalla. Koulutukset voidaan järjestää läsnä- tai virtuaalitoteutuksina, ja sisällöt voidaan tuottaa tarvittaessa myös englanniksi. 

Kaikissa koulutuksissa on 100 % tyytyväisyystakuu.

Hinnat vaihtelevat koulutuksen sisällön mukaan.

Koulutuksen aihe tarkennetaan aina yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. 100 % tyytyväisyys­­­takuu.

Verkkoseminaarin salat

Onnistutunut verkkoseminaari on niin esiintyjille kuin osallistujille mieleenpainuva kokemus ja lisää vaikuttavuutta. Tässä koulutuksessa yrityksesi oppii parhaat käytännöt mieleenpainuvan seminaarin järjestämiseen. opit niin työkalujen ammattimaisen käytön, moderoinnin ja vuorovaikutustyökalujen käytön sekä seminaarin jälkeiset toimenpiteet.

Palvelun tarjoaa Digikuu.*

Teams uusien työntekijöiden perehdyttämiseen

Perehdytys Teamsin avulla mahdollistaa perehdyttämisen mutkattomasti etänä sekä antaa yrityksestäsi ja sen toimintatavoista modernin kuvan. Tämän koulutuksen jälkeen osaat rakentaa uusille työntekijöillesi tehokkaan sisäänajon yrityksen käytäntöihin ja säästät aikaa.

Palvelun tarjoaa Digikuu.*

Teams intranettinä

Tämän koulutuksen jälkeen osaat rakentaa yrityksesi Teams-sovelluksesta intran, joka saavuttaa henkilöstösi tehokkaasti ja varmasti. Kaikki tiedot löytyvät näin samasta työkalusta, jossa henkilöstösi ja eri osastot kommunikoivat. Teamsin ollessa yrityksesi intranet, tärkeä tieto kulkee mutkattomasti kaikille. Asetuksien avulla voi määrittää viestien luokittelua ja hallita niiden näkyvyyttä.

Palvelun tarjoaa Digikuu.*

Teams projektikäytössä

Teams tuo koko tiimille yhteisen alustan niin kommunikaatiolle kuin dokumentoinnille projektin eri vaiheissa. Tämän koulutuksen jälkeen osaat rakentaa projektitiimillesi yhteisen tilan ammattimaisesti ja kaikkia miellyttävällä tavalla sekä eliminoit tiedonkulkuun liittyviä ongelmia. Koulutus  sopii erityisesti projektipäälliköille, esihenkilöille, hankepäälliköille, konsulteille sekä projektitiimeille.

Palvelun tarjoaa Digikuu.*

Tiimin tehtävienhallinta kuntoon Plannerilla ja To-Do:lla

Tämän koulutuksen jälkeen osaat rakentaa ja hallinnoida tehokkaasti tiimisi tehtävienhallintasuunnitelmia. Koulutuksen jälkeen osaat selkeyttää työvaiheita ja pitää henkilöstösi ajan tasalla tehtävistä ja niiden etenemisestä sekä lisää yrityksen sisäistä läpinäkyvyyttä Plannerin ja To-Do-sovelluksen avulla.

Palvelun tarjoaa Digikuu.*

Teams assistenteille ja viestinnälle

Assistenttien ja viestinnän vastuu ja rooli yrityksen tiedonkulkuun liittyen on suuri sekä heiltä pyydetään usein apua kokousten järjestämiseen. Tämän koulutuksen jälkeen yrityksesi viestintätiimi ja assistentit osaavat järjestää ensiluokkaiset Teams-kokoukset ja rakentaa toimivan Planner-suunnitelman, samalla edistäen hyvien sidosryhmäsuhteiden ylläpitoa.

Palvelun tarjoaa Digikuu.*

Kaikki OneDrivesta

Tiedostojen hallinnointi on modernin työelämän perustaito. Tämän koulutuksen jälkeen osaat käyttää tiedostojasi modernisti ajasta ja paikasta riippumatta. Synkronoinnin myötä OneDriven sisältö löytyy sekä pilvestä että tietokoneesi kovalevyltä. Lisäksi opit jakamaan OneDriveen tallennettuja tiedostoja tietoturvallisesti ja tarkoituksenmukaisesti.

Palvelun tarjoaa Digikuu.*

Fasilitoi työpajasi Teamsilla

Yritykset järjestävät erilaisia työpajoja jatkuvasti. Hybridityön aikana on tärkeää osata järjestää työpajoja käyttäjäystävällisesti myös etänä, jolloin kaikilla on mahdollisuus osallistua paikasta riippumatta. Tämän koulutuksen jälkeen osaat järjestää työapajan ammattimaisesti, ja fasilitaattorin osaaminen voidaan kohdistaa itse työpajan vetämiseen.

Palvelun tarjoaa Digikuu.*

Muistiinpanot kerralla kuntoon

Muistettavan tiedon määrä kasvaa koko ajan, ja niiden säilytyspaikkana erilaiset lappuset, yksittäiset tiedostot ja muisti eivät ole parhaita. Tämän koulutuksen jälkeen sinulla on hyvä kyvykkyys järjestää kaikki muistiinpanosi OneNoteen niin, että muistiinpanojen löytäminen paperipinoista tai yksittäisistä tiedostoista ei vie liikaa aikaa.

Palvelun tarjoaa Digikuu.*

Office365 ekosysteemin roolitus ja mahdollisuudet

Office 365 on laaja ohjelmistoalusta, jonka sisällöstä ja hyödyistä kokonaisuutena harvoilla on tietoa. Office 365 sisältää yli 20 sovellusta, joiden olemassaolo ja toiminnallisuudet eivät ole kaikkien tiedossa. Tämän valmennuksen myötä ymmärrät Office 365 -sovellukset ja niiden käyttötarkoitukset, ja voit tehdä tiedostettuja valintoja niiden käytöstä ja hyödyntämisestä.

Palvelun tarjoaa Digikuu.*

Tietoturvakoulutus organisaation loppukäyttäjille

Tietoturvaosaaminen on perusedellytys jokaisen työntekijän arjessa. Tämän koulutuksen myötä henkilöstösi oppii tunnistamaan miksi he juuri ovat houkutteleva kohde tietoturvamurroille, ja miten heidän heikkouksiaan etsitään. Verkon uhkien lisäksi koulutuksessa käydään läpi yleisimpiä fyysisen tietoturvan uhkia aina tulostimista USB-laitteisiin ja matkapuhelimiin. Koulutukseen osallistuvat eivät tarvitse aikaisempaa IT-osaamista.

Palvelun tarjoaa Digikuu.*

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yritystäsi parhaiten palveleva koulutuskokonaisuus!

* Digikuu täysin 365-tuoteperheeseen erikoistunut suomalainen yritys, jonka toiminnassa kiteytyy yhdessä tekeminen asiantuntevalla ja persoonallisella otteella. Digikuu on ohjannut Microsoft 365 -pilveen suoraan tai välillisesti yli 200 000 loppukäyttäjää. He ovat järjestäneet lukuisia käyttöönottoja, työpajoja ja koulutuksia, auttaen yrityksiä ja käyttäjiä löytämään Microsoftin palveluiden todellisen potentiaalin tuottavuuden ja tietoturvan osalta. Tutustu Digikuuhun tarkemmin täällä.