Kahvivarttijuna

Soita 0800 302030

Käytännönläheistä ja jatkuvaa oppimista Microsoftin työkaluista kuukausimaksulla

Kahvivarttijuna on jatkuvan oppimisen malli ja tehokas tapa jalkauttaa Microsoft 365 -palveluiden osaamista kaiken kokoisissa yrityksissä.

Kahvivarttijunan koulutuskerrat käsittelevät erilaisia Microsoft 365 -ympäristön ajankohtaisia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia. Kahvivarteissa opitut vinkit kumpuavat yrityksien arjesta ja tarpeista, joten voit hyödyntää koulutuksia tehokkaasti päivittäisessä työskentelyssä. 

Koulutukset kestävät 30 minuuttia/kerta ja toteutetaan aina virtuaalisesti ja kertojen aiheet on päätetty etykäteen. Koulutusjunia on neljä, eli parhaimmillaan koulutuksia on neljä kertaa viikossa. Yhdellä kuukausimaksulla pääset osallistumaan kaikkiin juniin ja hyppiä aiheista toiseen, mikäli aihe kiinnostaa. Lisäksi saat Kahvivarttijunan koulutuskertojen nauhoitukset käyttöösi, jotta voit hyödyntää vinkkejä myös jatkossa ilman lisäkustannuksia. 

Kahvivarttijunan kyydissä yrityksesi henkilöstö saa parhaat arjen vinkit M365-ympäristöön – tyytyväisyys­­­takuulla.

Käyttöönoton sisältö

Innostavia kouluttajia

  • Kahvivartin vetää aina innostava asiantuntija

30 min/kerta

  • Yhden Kahvivartti-koulutuksen kesto on noin 30 minuuttia, ja ne toteutetaan aina virtuaalisesti – lähtökohtaisesti Teamsin kautta.

Vastauksia kysymyksiin

  • Kahvivartti-koulutukset sisältävät aina lyhyen kysymysosion koulutuksen lopussa

Aikataulut ja tallenteet kätevästi yhdessä paikassa

  • Yrityksesi saa pääsyn portaaliin, josta näet eri koulutuskertojen aiheet, aikataulut sekä mahdolliset muutokset reaaliajassa
  • Löydät portaalista tallenteet jokaisesta koulutukskerrasta, jota voit hyödyntää jatkossa yrityksesi sisäisen oppimisen tukena

Kahvivarttijunien aikataulut

  • Juna 1: tiistaisin klo 09:00
  • Juna 2: keskiviikkoisin klo 14:00
  • Juna 3: torstaisin klo 08:30
  • Juna 4: torstaisin klo 14:00

Palvelun tarjoaa Digikuu.

Kenelle?

Kahvivarttijuna sopii kaikenlaisille yrityksille, joilla on käytössään Microsoft 365 -palveluita sekä halu saada kaikki kaikki arkea helpottavat ja viimeisimmät vinkit M365-ympäristön käyttöön.

Miksi?

Microsoft 365 -palveluiden toiminnallisuudet ja kyvykkyydet pitävät sisällään paljon enemmän kuin monet käyttäjät ymmärtävät. Kahvivarttien avulla jalkautat osaamista koko henkilöstöllesi, lisäät tehokkuutta sekä varmistat henkilöstösi jatkuvan oppimisen ja sen, että käytössäsi olevia Microsoft-palveluita osataan aina käyttää asianmukaisesti. Lisäksi yrityksesi saa kilpailuetua sekä antaa entistä asiallisemman ja ammattitaitoisemman kuvan itsestään esimerkiksi asiakastapaamisissa, kun osaat käyttää palaverityökaluja mutkattomasti.

Mihin hintaan?

Jätä yhteydenottopyyntö