Teknologia muovaa työtä ja bisnestä vuonna 2022

Teknologia muovaa työtä ja bisnestä vuonna 2022

Vuoden 2022 teknologiatrendit heijastavat pandemiasta toipumisen jälkeistä murrosta ja muutosta.

Kehitys ei katkea, vaikka maailma menisi kiinni. 

Viime vuosi näytti, kuinka teknologia auttaa meitä pitämään yhtä vaikeiden aikojen keskellä ja kuinka kekseliäästi voimme hyödyntää jo olemassa olevaa teknologiaa. Samalla olemme kehittäneet jatkuvasti myös uusia ratkaisuja ja innovaatioita.

Me DNA:n yritysliiketoiminnassa jälleen löimme viisaat päämme yhteen ja tutkimme, mitä mahdollisuuksia ensi vuosi tuo mukanaan. Selvitimme puolestasi, millaisissa tehtävissä cobotit ovat erityisen suosittuja, kuinka biologista kelloa käännetään ja aikovatko yritykset siirtyä Zero Trust -verkkoarkkitehtuuriin ensi vuoden aikana.
 

Lataa maksuton raportti ja ihastu teknologian ja digitalisaation uusimmista keksinnöistä!

Tätä raporttimme tarjoaa:

Trendit suoraan aallonharjalta ja reippaasti uutta tietoa
  • Millaiseksi maailma, teknologia ja liiketoiminta ovat muovautumassa vuoden 2022 aikana?
  • Trendiraportti tarjoaa 17 trendiä aina terveydenhuollosta kestävään kehitykseen ja se on koottu sadoista suomalaisista ja kansainvälisistä lähteistä. 
  • Lukemalla raportin sinulle selviää muun muassa, mitä sometileille tapahtuu kuoleman jälkeen, kuinka komponenttien saatavuus turvataan ja miten suojaudutaan bittimädältä.
Haastattelimme teknologiavaikuttajia – näe tulevaisuus uusin silmin

Haastattelimme kiinnostavia kotimaisia asiantuntijoita. He kertovat, kuinka teknologian kehitys näkyy juuri Suomessa vuonna 2022.

  • DNA:n toimitusjohtaja Jussi Tolvanen: Kasvu rakentaa hyvinvointiamme - teknologia tarjoaa siihen avaimet
  • Destacleanin toimitusjohtaja Tanja Rytkönen: Rakennustyömaiden kiertotalous edesauttaa ilmastotalkoita
  • Helsingin yliopiston professori Teemu Roos: Tekoäly auttaa datan paremmassa yksilönsuojassa
  • DigiFinlandin toimitusjohtaja Mirva Antila: Digitaalisuus luo tehokkuutta terveydenhuoltoon

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat raportin sähköpostiisi.

Muutos on.

Tutustu pian maailmasi mullistaviin teknologiatrendeihin, kuuntele kansainvälisten huippuasiantuntijoiden ennustuksia tulevaisuudesta ja pysy kartalla työn uusista muodoista. 

 

Tilaamalla DNA Yrityksille -uutiskirjeen saat sähköpostiisi maksuttoman raportin sekä tietoa toimialan puheenaiheista ja DNA:n yrityksille tarjoamista eduista ja ratkaisuista. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata raportin täyttämällä oheisen lomakkeen. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.