Tunnetko jo nämä?

Teknologian ja digitalisaation trendit vuonna 2020

Mikä teknologia on tällä hetkellä nosteessa? Millä tavoin maksaminen muuttuu? Mikä on kvanttitietokone ja miten se vaikuttaa liiketoimintaani? Trendiraporttimme, joka on koottu sadoista lähteistä niin Suomesta kuin ulkomailta, tarjoaa vastaukset näihin kysymyksiin sekä paljastaa 17 tämän hetken kuuminta teknologiatrendiä. Keitä siis kuppi kahvia, istahda laiturin nokkaan ja tutustu teknologian ja digitalisaation kiehtoviin uutuuksiin.

Lataa maksuton opas ja pysy ajan tasalla!

Tätä oppaamme tarjoaa

Haluamme ennustaa yritysten liiketoimintaan vaikuttavia tekijöitä mahdollisimman onnistuneesti, ja siksi emme tyydy viljelemään trendikkäitä sanoja, vaan pyrimme mallintamaan teknologian muutoksia mahdollisimman tarkkanäköisesti.

Millaisia muutoksia reunalaskennassa on tapahtunut? Entä wifi-verkoissa? Botit tekevät jo keskijohdon töitä, ja tutulta kuulostava toimitusjohtaja voikin olla taidokas huijaus. Muun muassa tällaisiin sisältöihin pääset sukeltamaan raporttimme avulla.

Haastattelimme alan vaikuttajia – he muovaavat suomalaista teknologiakenttää

Teknologian saralla Suomi on kokoaan isompi, ja sen vaikutukset näkyvät ympäri maailmaa. Haastattelimme kolmea suomalaista teknologiavaikuttajaa, joiden kädenjäljet näkyvät niin Suomessa kuin ulkomailla.

  • Teknologiateollisuus ry:n puheenjohtaja Marjo Miettinen pohtii, miten yhyttää keskisuuret suomalaisyritykset yhteen digitaalista teknologiaa tarjoavien yritysten kanssa.
  • The Upright Projectin toimitusjohtaja Annu Nieminen kertoo, kuinka tekoälyn avulla voi tutkia yritysten nettovaikutusta ympäristöön ja yhteiskuntaan.
  • Futuristi Perttu Pölönen aprikoi, millä taidoilla loistaa huomisen työelämässä.
Videoita vuosikymmenen isoista teemoista ja tulevaisuuden tekijöistä

Kerromme maailmaa muuttavista teknologiatrendeistä ja vaikuttajista myös videoissamme.

Videoilla vierailemme suomalaisissa yrityksissä ja yhteisöissä, joiden innovaatiot muovaavat koko 2020-lukua.

Lataa maksuton opas ja tutustu teknologian ja digitalisaation uusimpiin tuuliin!

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.
 

Mistä puhutaan vuonna 2021? Tutustu tuoreimpaan trendiraporttiimme! 

Näin teknologia muuttaa työtä ja bisnestä vuonna 2021

Kehitys ei ole koskaan suoraviivaista. Sen osoitti vuosi 2020. Mitkä trendit muovaavat yrityksiä ja arkea vuonna 2021?

Tilaamalla DNA Yrityksille -uutiskirjeen saat sähköpostiisi maksuttoman raportin sekä tietoa toimialan puheenaiheista ja DNA:n yrityksille tarjoamista eduista ja ratkaisuista. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata raportin täyttämällä oheisen lomakkeen. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.