TV-kanavat 

Kanavat löytyvät kohdasta TV.  OK-painikkeella pääset kanavanauhaan ja vaihtamaan kanavaa, info-painikkeella saat lisätietoa ohjelmasta. Painamalla alaspäin nuolinäppäimiä saat kanavan omat pikavalinnat näkyviin ja pääset sitä kautta ohjelmasivulle. Kanavan laatua voi vaihtaa HD-kuvakkeen kautta. Sieltä voit myös vaihtaa kanavan IPTV-lähetykseksi.


Ohjelmien tallentaminen

Ohjelmia voit tallentaa ohjelmaoppaasta kaukosäätimen rec-painikkeella tai valitsemalla ohjelman OK-painikkeella ja sen jälkeen ”Tallenna jaksot”. Ohjelmat tallennetaan oletuksena kokonaisina sarjoina, elokuvat yksitellen.  


Valmistuneet tallenteet

Tallenteet löydät etusivulta tai kohdasta ”Tallenteet”. Kohdasta ”Kaikki tallenteet” pääset selailemaan kaikkia vanhempia tallenteita.  Tallenteita voi myös järjestellä ajan tai suosituimmuuden mukaan. Etusivulta näet ohjelmat, jotka on tallennettu automaattisesti vapailta tai maksullisilta kanavilta tilauksesi mukaan. Ne ovat katsottavissa 2-30 päivää; näet jokaisen ohjelman kohdasta erikseen jäljellä olevan katseluajan.  


Sisällön selaaminen

TV-ohjelmat on jaoteltu automaattisesti kategorioittain: elokuvat, sarjat, urheilu, viihde, lapset, uutiset ja dokumentit. Painamalla ”Näytä kaikki” pääset tutustumaan kategorioihin tarkemmin. Elokuvista on jaoteltu erikseen vielä uusimmat, kotimaiset sekä draama- ja komediaelokuvat.


Ohjelmasivu

Ohjelmasivun kautta pääset katsomaan valitsemaasi ohjelmaa. Ohjelmasivulta löydät myös ohjelman muut jaksot, jaksokuvaukset sekä kaudet. Täällä näet myös valitsemaasi ohjelmaan liittyvät muut samankaltaiset ohjelmat.


Haku

Löydät haun jokaisen sivun yläreunasta, suurennuslasin takaa. Haku toimii kahdella eri tavalla: täsmällisellä tekstihaulla (esim. ohjelman nimellä) tai valitsemalla etsimäsi ohjelman kategorian (esim. draama, komedia, kauhu).

 

Katso lisää ohjeita