Palvelut operaattoreille

Monipuoliset operaattoripalvelut takaavat laadukkaat yhteydet Suomessa

Operaattoripalvelut ovat kansallisille toimijoille tarkoitettuja DNA:n verkoilla tuotettavia palveluja. DNA kykenee hoitamaan sekä yksinkertaiset yhteysratkaisut että vaativat, suurikokoiset ja räätälöidyt projektit.

Yhteydenotto

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

DNA Wholesale Online

Tilaa ja hallitse palveluita kätevästi 24/7.

Yleiset toimitusehdot

Tutustu yleisiin toimitusehtoihin.

Vikailmoitukset

Tee operaattorivikailmoitus.

Operaattorivikailmoitukset

Operaattoreiden vikailmoitukset tulee tehdä Efecte-hallintajärjestelmän kautta.

Mikäli järjestelmä ei ole käytössä, voidaan ilmoitus tehdä sähköpostitse osoitteeseen dnaocc@dna.fi.

Kiireellisissä tapauksissa yhteydenotot numeroon +358 800 300 11.

Tutustu ratkaisuihimme

Metro Ethernet

Metro Ethernet on korkealaatuinen kiinteä yhteys, jonka avulla voidaan yhdistää eri pisteissä sijaitsevat lähiverkot tai muut verkkoratkaisut yhdeksi kokonaisuudeksi luomalla Ethernet virtuaaliyhteyksiä kohteen ja luovutusrajapinnan välille. Metro Ethernetin avulla voidaan toteuttaa laadukkaasti paikallisia, valtakunnallisia ja kansainvälisiä verkkoratkaisuja sekä pisteestä pisteeseen (point-to-point) yhteyksiä.
 

 Palvelukuvaus

 Hinnasto 

Operaattorilaajakaista

Laajakaistapalvelut ovat kuluttaja-loppuasiakkaille tai pienyrityksille soveltuvia DSL-tekniikalla toteutettuja yhteyksiä tai organisaatioiden raskaampaan toimipisteiden yhdistämiseen soveltuvia Ethernet-tekniikalla toteutettuja yhteyksiä. Laajakaistapalvelun liittymien liikenne kuljetetaan operaattorikohtaiseen nieluun.
 

 Palvelukuvaus

 Hinnasto

 Hinnasto  30.4.2024 alkaen

Laitetilat ja mastopaikat

DNA:n korkealaatuisiin laitetilapalveluihin sisältyy mm. laite-, teline- ja kaappipaikat, mastoista ja kiinteistöistä antennitilaa eri sähkövaihtoehdoilla. DNA tarjoaa laitetiloista yhteydet Suomeen, Pohjoismaihin sekä Eurooppaan.  Mastot ja kiinteistöpaikat sekä paikat pienissä laitetiloissa tarjotaan DNA Towerin toimesta.
 

 Palvelukuvaus (Laitetilat) 

 Hinnasto (Laitetilta) 

Tilaajayhteydet

Tilaajayhteydet ovat kuitu- tai kupariverkon fyysisiä yhteyksiä asiakkaan ja televerkon välillä.
 

 Palvelukuvaus (Tilaaja- ja kiinteä yhteys)

 Hinnasto (Tilaaja- ja kiinteä yhteys)

 

 Palvelukuvaus (Kuitutilaajayhteys)

 Hinnasto (Kuitutilaajayhteys) 

Monipalvelunielut

Ethernet Monipalvelunielu (MNNI) on ns. sekanielu, johon voidaan kuljettaa liikennettä kaikista Ethernet tekniikkaa käyttävistä liityntätyypeistä samanaikaisesti. Nielu voi koostua yhdestä tai useammasta nieluportista ja portit voivat sijaita yhdessä tai useammassa DNA:n laitetilassa. MNNI Monipalvelunielun liikenne luovutetaan palveluoperaattorille L2 tasolla IEEE 802.3 - 2008 standardin mukaisesti. Nieluun voidaan kuljettaa liikennettä DNA:n Metro Ethernet-, Operaattori laajakaista- ja Realtime Ethernet liittymistä. Nielu tukee QinQ rakennetta.
 

 Palvelukuvaus ja hinnasto

Kaapelin sijoitusoikeudet

DNA vuokraa vapaita kaapelikanavia, kaapeliputkia ja muita kaapeleiden sijoittamiseen tarkoitettuja tiloja operaattoreille telekaapeleiden sijoittamista varten. Kaapelin sijoittamiseen tarkoitetut tilat, kaapeliputket ja muut tilat on mahdollista vuokrata useista sijainneista ympäri Suomen.

Kiinnostuitko?

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun.