DNA Wholesale Online

DNA Wholesale Online mahdollistaa operaattoripalveluiden tilaamisen ja hallinnoinnin kätevästi verkossa

DNA Wholesale Online on operaattoriasiakkaille suunnattu itsepalvelukanava, jossa palveluiden tilaaminen ja tilauksien hallinta on mutkatonta.

Itsepalvelun kautta operaattoriasiakkaat saavat kokonaisnäkymän asiakkuuteensa verkossa ja voivat esimerkiksi tehdä ja hallita tilauksia sekä tarkastella laskuja.

DNA Wholesale Online -itsepalveluun kirjaudutaan YritysDNA-itsepalvelun kautta. YritysDNA on DNA:n kaikille yritysasiakkaille tarkoitettu itsepalvelukanava, jonka kautta on myös mahdollista kirjautua sisään kaikkiin asiakkuuteen kuuluviin online-kanaviin yhdellä kirjautumisella.

Kirjautuminen

DNA Wholesale Online -itsepalveluun kirjaudutaan YritysDNA-tunnuksilla 

Kirjaudu

Asiakashyödyt

Monipuolinen yhteydenottokanava

Saatavuuksien selvittäminen kätevästi verkossa

Helppokäyttöinen itsepalveluportaali

Usein kysytyt kysymykset

Mihin tarkoitukseen YritysDNA on tarkoitettu?

DNA Wholesale Online -itsepalveluun kirjaudutaan YritysDNA:n kautta, koska DWO:lla ei ole omaa kirjautumissivua. Käyttäjän kirjauduttua YritysDNA:han, etusivulta löytyy linkki, joka vie DNA Wholesale Online -itsepalveluun.

Lisäksi pääkäyttäjät voivat lisätä ja hallinnoida uusia käyttäjiä YritysDNA:ssa ja kirjaudut kaikkiin asiakkuuteesi kuuluviin online-kanaviin yhdellä YritysDNA-kirjautumisella.

Miten palveluiden tilaaminen tapahtuu?

Operaattoriasiakkaat voivat tilata operaattoripalveluita DNA Wholesale Online -itsepalvelussa valikon tuotekatalogien kautta lisäämällä halutun palvelun ostoskoriin, josta tilauksen voi lähettää käsittelyyn. Tilaukset-osiossa näkyvät kaikki tehdyt tilaukset. Mikäli palveluun täytyy tehdä saatavuusselvitys, tilauksen status näkyy keskeneräisenä.

Miten hallitsen käyttäjiä?

Pääkäyttäjä on asiakastilin admin eli ylläpitäjä ja omaa laajimmat oikeudet. Pääkäyttäjä voi uusien käyttäjien luomisen lisäksi määrittää käyttäjien oikeuksia, esimerkiksi tilauksien tekemiseen. Uusien käyttäjien lisääminen sekä käyttäjäoikeuksien hallinta tapahtuu YritysDNA:ssa Yritykseni-osion kautta.

Kaikki käyttäjät ovat valtuutettuja asioimaan myös DNA:n muissa kanavissa.

Mistä näen omat palveluni?

Operaattoriasiakkaat voivat tarkastella käytössä olevia palveluita DNA Wholesale Online -itsepalvelussa Omat palveluni -osiossa.

Miten saan DNA Wholesale Online -tunnukset?

Tunnukset voi tilata olemalla meihin yhteydessä tämän sivun kautta. Klikkaa Hanki tunnukset - nappia, joka löytyy Kirjautuminen-kohdan alta

DNA Wholesale Onlineen kirjaudutaan YritysDNA-itsepalvelun kautta.

Kirjautuminen

DNA Wholesale Online -itsepalveluun kirjaudutaan YritysDNA-tunnuksilla.