Internet Access 

Hyödynnä Internet Access toimistoverkkojen internetyhteyksien toteutuksissa

Internet Access soveltuu toimistoverkkojen internetyhteyksien toteuttamiseen Suomessa ja ulkomailla sekä suuriin konesaleihin.

Internet Access tarjoaa kiinteän yhteyden loppuasiakkaan sisäisestä IP-verkosta julkiseen internetiin sekä yhteyden internetistä loppuasiakkaan sisäverkkoon. Internet Access on täydennettävissä erilaisilla tietoturvapalveluilla, kuten palvelunestohyökkäysten torjunnalla (DNA DDoS Protection).

Internet Access pähkinänkuoressa

  • Access-tyypit: Ethernet, xDSL, wireless 4G ja 5G
  • Kapasiteetti 10Gbps asti
  • Päätelaitteen hallintamallit: Fully Managed, Hardware Managed and Unbundled 
  • Useita kahdennus- ja varmennusvaihtoehtoja
  • Lisäpalveluita saatavilla monipuolisesti
  • Eri SLA-vaihtoehtoja saatavilla

Yhteydenotto

Kiinnostuitko Internet Access palvelusta? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Asiakashyödyt

Käytettävissä useita liityntätekniikoita (kiinteä, langaton)

Monipuolinen valikoima lisäpalveluita, esim. DNA DDOS Protection palvelunestohyökkäyksien torjuntaan

Reaaliaikainen verkkotyökalu DNA:n kiinteiden ja langattomien palveluiden hinta- ja saatavuustietojen tarkistamiseen kaikkialla Suomessa

Kattava mobiiliverkko varmistaa sujuvat yhteydet

DNA:n 4G-verkko kattaa yli 99,6 % suomalaisista ja 5G-verkkomme laajenee vauhdilla - se kattaa jo 96 % suomalaista, yli 250 paikkakunnalla. DNA seuraa jatkuvasti mobiiliverkkonsa käyttömääriä ja kapasiteetin riittävyyttä. Statistiikan perusteella verkkoa uudistetaan tarvelähtöisesti, eli vanhoja tukiasemia vaihdetaan uusiin nimenomaan sijainneissa, joissa tarve lisänopeuksille tai -kapasiteetille on suurin.

Tutustu myös näihin ratkaisuihin

Broadband

Yksinkertaistettu, kustannustehokas ja helpon toimituksen internet-palvelu. Broadband on kustannustehokas vaihtoehto, joka sopii laajakaistaksi pienille toimistoille ja työntekijöiden etäyhteyksiin kotitoimistoille.

IP Transit

IP Transit on operaattoreille ja palveluntarjoajille suunnattu korkealaatuinen ja luotettava Internet-yhteyspalvelu. Palvelu toimii DNA:n runkoverkossa, joka tarjoaa nopeat ja varmennetut yhteydet kaikkialle maailmaan, hyödyntäen uusinta teknologiaa ja käyttäen parhaita yhteistyökumppaneita.

DDoS Protection

DNA DDoS (Distributed Denial of Service) Protection -palvelu tarjoaa internet-liikenteen seuranta- ja raportointipalvelut sekä hyökkäysten ilmaisu- ja heikennyspalvelut. Palvelu soveltuu eri kokoisten organisaatioiden tarpeisiin.

Kiinnostuitko?

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun.