Internet Access 

Hyödynnä Internet Access toimistoverkkojen internetyhteyksien toteutuksissa

Internet Access soveltuu toimistoverkkojen internetyhteyksien toteuttamiseen Suomessa ja ulkomailla sekä suuriin konesaleihin.

Internet Access tarjoaa kiinteän yhteyden loppuasiakkaan sisäisestä IP-verkosta julkiseen internetiin sekä yhteyden internetistä loppuasiakkaan sisäverkkoon. Internet Access on täydennettävissä erilaisilla tietoturvapalveluilla, kuten palvelunestohyökkäysten torjunnalla (DNA DDoS Protection).

Internet Access pähkinänkuoressa

  • Access-tyypit: Ethernet, xDSL, wireless 4G ja 5G
  • Kapasiteetti 10Gbps asti
  • Päätelaitteen hallintamallit: Fully Managed, Hardware Managed and Unbundled 
  • Useita kahdennus- ja varmennusvaihtoehtoja
  • Lisäpalveluita saatavilla monipuolisesti
  • Eri SLA-vaihtoehtoja saatavilla

Yhteydenotto

Kiinnostuitko Internet Access palvelusta? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Jussi Linna
Key Account Manager

jussi.linna@dna.fi

Aleksi Viitamäki
Key Account Manager

aleksi.viitamaki@dna.fi

Asiakashyödyt

Käytettävissä useita liityntätekniikoita (kiinteä, langaton)

Monipuolinen valikoima lisäpalveluita, esim. DNA DDOS Protection palvelunestohyökkäyksien torjuntaan

Reaaliaikainen verkkotyökalu DNA:n kiinteiden ja langattomien palveluiden hinta- ja saatavuustietojen tarkistamiseen kaikkialla Suomessa

Kattava mobiiliverkko varmistaa sujuvat yhteydet

DNA:n 4G-verkko kattaa yli 99,6 % suomalaisista ja 5G-verkkomme laajenee vauhdilla - se kattaa jo 80 % suomalaista, yli 200 paikkakunnalla. DNA seuraa jatkuvasti mobiiliverkkonsa käyttömääriä ja kapasiteetin riittävyyttä. Statistiikan perusteella verkkoa uudistetaan tarvelähtöisesti, eli vanhoja tukiasemia vaihdetaan uusiin nimenomaan sijainneissa, joissa tarve lisänopeuksille tai -kapasiteetille on suurin.

Tutustu myös näihin ratkaisuihin

Broadband

Yksinkertaistettu, kustannustehokas ja helpon toimituksen internet-palvelu. Broadband on kustannustehokas vaihtoehto, joka sopii laajakaistaksi pienille toimistoille ja työntekijöiden etäyhteyksiin kotitoimistoille.

IP Transit

IP Transit on operaattoreille ja palveluntarjoajille suunnattu korkealaatuinen ja luotettava Internet-yhteyspalvelu. Palvelu toimii DNA:n runkoverkossa, joka tarjoaa nopeat ja varmennetut yhteydet kaikkialle maailmaan, hyödyntäen uusinta teknologiaa ja käyttäen parhaita yhteistyökumppaneita.

DDoS Protection

DNA DDoS (Distributed Denial of Service) Protection -palvelu tarjoaa internet-liikenteen seuranta- ja raportointipalvelut sekä hyökkäysten ilmaisu- ja heikennyspalvelut. Palvelu soveltuu eri kokoisten organisaatioiden tarpeisiin.

Kiinnostuitko?

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun.