Tutustu meihin

DNA – nopea, rohkea ja mutkaton

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikennekonserneista, työllistäen noin 1600 henkilöä. Yrityksemme toiminnan ytimessä vaikuttavat keskeiset arvomme: nopeus, rohkeus ja mutkattomuus.  

Tarjoamme yhdessä tytäryhtiömme DNA Tower Finlandin kanssa Wholesale-asiakkaillemme laadukkaita tuotteita ja palveluja sekä asiantuntevaa palvelua. Olemme menestyksekkäästi hallinnoineet ja saattaneet loppuun suuria, vaativia ja räätälöityjä projekteja asiakkaillemme asiantuntemuksella ja kokemuksella. Wholesale-asiakkaisiimme kuuluvat muut operaattorit ja OTT:t Suomessa ja ulkomailla. 

37 000
kilometrin kuituverkko

96 %
5G-väestöpeitto (4/2024)

99 %
4G-väestöpeitto (4/2023)

1 600
ammattitaitoista työntekijää

Miksi DNA Wholesale?

Vuosikymmenien kokemus tukku- ja operaattorialalta takaa laadukkaat ratkaisut ja ketterät toimitukset. Joustava toimintamallimme mahdollistaa sen, että ratkaisut voidaan räätälöidä juuri asiakkaillemme sopivaksi.
 

Katso video

DNA on osa Telenor-konsernia

Vuonna 2019 DNA siirtyi kansainvälisen tietoliikennetoimija Telenorin omistukseen, laajentaen tarjoomaamme Pohjoismaissa. Telenorilla on Pohjoismaissa johtava asema mobiili-, laajakaista- sekä TV-palveluissa, ja se on laajentanut toimintaansa Pohjoismaista Aasiaan.
 

Lue lisää

Laadukas verkko ja asiantuntijuus avainasemassa

DNA on kiinnostava, joustava ja luotettava kumppani. DNA:lla on vakiintunut asema Suomessa, mm. kattavan oman kuitu- ja mobiiliverkon, laadukkaiden verkkoratkaisujen sekä asiantuntevan henkilökunnan ja asiakaskokemuskeskeisen asenteemme myötä. Kuituverkkomme (37 000 km) sekä 4G-mobiiliverkkomme kattavat koko Suomen ja 5G-mobiiliverkkomme laajenee jatkuvasti.
 

Tutustu peittokarttaan

Ratkaisumme

Verkkopalvelut

Verkkopalvelut sisältävät valikoiman Layer 2 ja Layer 3 -tason tuotteita erilaisiin tarkoituksiin turvaamaan ja skaalaamaan yhteystarpeita.

 

Kapasiteetti- ja infrapalvelut

Kapasiteetti- ja infrapalvelut sisältävät valikoiman tuotteita erilaisten yritystoimintojen tarpeisiin - esimerkiksi korkeat laajakaistavaatimukset ja yhteydet datakeskuksien välille.

 

Tietoturvapalvelut 

Tietoturvapalvelut tarjoavat skaalautuvia ja korkealaatuisia vaihtoehtoja turvallisiin internetyhteyksiin sekä kyberuhkilta suojautumiseen.

 

Mobiilipalvelut

Mobiilipalvelut sisältävät virtuaalisesti toteutettuja ja yhteyspalveluja, jotka sopivat eri kokoisille yrityksille ja organisaatioille, erilaisiin tarpeisiin.

Viestintäratkaisut

DNA SMS -ratkaisut ovat asiakkaalle yksilöllisesti räätälöityjä ja toimivat DNA:n luotettavassa verkossa.

Numerointipalvelut

Numerointipalvelut sopivat eri kokoisten yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin.

Operaattoripalvelut

Operaattoripalvelut ovat kansallisille toimijoille tarkoitettuja DNA:n verkoilla tuotettavia palveluja. 

DNA Tower

DNA Tower tarjoaa antenni- ja laitetilaa mastoista ja kiinteistökohteista sekä pieniä laitepaikkoja laitetiloista.   

Kiinnostuitko?

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun.