YritysDNA

YritysDNA-itsepalvelun avulla hallinnoit asiakkuuttasi kätevästi verkossa

YritysDNA:ssa teet palvelupyyntöjä ja tarkastelet yrityksesi palveluita ja laskuja silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

YritysDNA on tarkoitettu kaikille DNA:n yritysasiakkaille. Siellä voit hallinnoida asiakkuuttasi, luoda uusia käyttäjiä sekä tarkastella laskuja ja ladata laskukopioita maksutta. Lisäksi kirjaudut kaikkiin asiakkuuteesi kuuluviin online-kanaviin yhdellä YritysDNA-kirjautumisella.

Kirjautuminen

Kirjaudu YritysDNA:han tai hanki tunnukset.

Kirjaudu

Asiakashyödyt

Monipuolinen yhteydenottokanava

Tarkastele laskuja maksutta milloin vain

Helppokäyttöinen itsepalveluportaali

Usein kysytyt kysymykset

Mihin käyttöön YritysDNA on tarkoitettu?

YritysDNA on kaikkien DNA:n yritysasiakkaiden itsepalvelukanava, jossa DNA:n Wholesale-asiakkaat voivat hallinnoida itsepalvelukäyttäjiä, tarkastella laskuja ja käytössä olevia palveluita sekä ladata laskukopioita milloin vain maksutta.

Miten hallitsen käyttäjiä?

Pääkäyttäjä on asiakastilin admin eli ylläpitäjä ja omaa laajimmat oikeudet. Pääkäyttäjä voi uusien käyttäjien luomisen lisäksi määrittää käyttäjien oikeuksia. Uusien käyttäjien lisääminen sekä käyttäjäoikeuksien hallinta tapahtuu YritysDNA:ssa Yritykseni-osion kautta.

Kaikki YritysDNA-käyttäjät ovat valtuutettuja asioimaan myös DNA:n muissa kanavissa.

Mistä näen omat palveluni?

Voit tarkastella palveluitasi YritysDNA:ssa Palvelut-osion Palvelulista-välilehdellä.

Miten saan YritysDNA-tunnukset?

Voit tilata tunnukset erillisellä lomakkeella. Pääset täyttämään ja lähettämään lomakkeen tämän sivun kautta klikkaamalla Hanki tunnukset -painiketta Kirjautuminen-kohdan alta.

Voiko YritysDNA:sta tilata palveluita?

Valitettavasti Wholesale-palveluita ei voi tilata YritysDNA-itsepalvelun kautta, vaan palveluiden tilaaminen tapahtuu DNA Wholesale -asiantuntijoiden kautta. YritysDNA:ssa voi lisätä käyttäjiä, tarkastella laskuja ja käytössä olevia palveluita sekä ladata laskukopioita maksutta.

Operaattoriasiakkaat voivat tilata palveluita DNA Wholesale Online -itsepalvelusta.

Kirjautuminen

Kirjaudu YritysDNA:han.