Tietoa meistä

DNA – nopea, rohkea ja mutkaton

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikennekonserneista, työllistäen noin 1600 henkilöä. Yrityksemme toiminnan ytimessä vaikuttavat keskeiset arvomme: nopeus, rohkeus ja mutkattomuus.  

Tarjoamme yhdessä tytäryhtiömme DNA Tower Finlandin kanssa Wholesale-asiakkaillemme laadukkaita tuotteita ja palveluja sekä asiantuntevaa palvelua. Olemme menestyksekkäästi hallinnoineet ja saattaneet loppuun suuria, vaativia ja räätälöityjä projekteja asiakkaillemme asiantuntemuksella ja kokemuksella. Wholesale-asiakkaisiimme kuuluvat muut operaattorit ja OTT:t Suomessa ja ulkomailla. 

37 000
kilometrin kuituverkko

86 %
5G-väestöpeitto (4/2023)

99 %
4G-väestöpeitto (4/2023)

1 600
ammattitaitoista työntekijää

Miksi DNA Wholesale?

Vuosikymmenien kokemus tukku- ja operaattorialalta takaa laadukkaat ratkaisut ja ketterät toimitukset. Joustava toimintamallimme mahdollistaa sen, että ratkaisut voidaan räätälöidä juuri asiakkaillemme sopivaksi.
 

Katso video

DNA on osa Telenor-konsernia

Vuonna 2019 DNA siirtyi kansainvälisen tietoliikennetoimija Telenorin omistukseen, laajentaen tarjoomaamme Pohjoismaissa. Telenorilla on Pohjoismaissa johtava asema mobiili-, laajakaista- sekä TV-palveluissa, ja se on laajentanut toimintaansa Pohjoismaista Aasiaan.
 

Lue lisää

Laadukas verkko ja asiantuntijuus avainasemassa

DNA on kiinnostava, joustava ja luotettava kumppani. DNA:lla on vakiintunut asema Suomessa, mm. kattavan oman kuitu- ja mobiiliverkon, laadukkaiden verkkoratkaisujen sekä asiantuntevan henkilökunnan ja asiakaskokemuskeskeisen asenteemme myötä. Kuituverkkomme (37 000 km) sekä 4G-mobiiliverkkomme kattavat koko Suomen ja 5G-mobiiliverkkomme laajenee jatkuvasti.
 

Tutustu peittokarttaan

Ratkaisumme

Verkottamispalvelut

Verkottamispalvelut sisältävät valikoiman Layer 2 ja Layer 3 -tason tuotteita erilaisiin tarkoituksiin turvaamaan ja skaalaamaan yhteystarpeita.

 

Kapasiteetti- ja infraratkaisut

Kapasiteetti- ja infraratkaisut sisältävät valikoiman tuotteita erilaisten yritystoimintojen tarpeisiin - esimerkiksi korkeat laajakaistavaatimukset ja yhteydet datakeskuksien välille.

 

Internetpalvelut

Internetpalvelut tarjoavat skaalautuvia ja korkealaatuisia vaihtoehtoja internetiin pääsylle.

 

Numerointipalvelut

Numerointipalvelut sopivat eri kokoisten yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin.

Viestintäpalvelut

DNA SMS -palvelut ovat asiakkaalle yksilöllisesti räätälöityjä ja toimivat DNA:n luotettavassa verkossa.

Puhe- ja mobiilipalvelut

Puhe- ja mobiilipalvelut sisältävät virtuaalisesti toteutettuja ja yhteyspalveluja, jotka sopivat eri kokoisille yrityksille ja organisaatioille, erilaisiin tarpeisiin.

Operaattoripalvelut

Operaattoripalvelut ovat kansallisille toimijoille tarkoitettuja DNA:n verkoilla tuotettavia palveluja. 

DNA Tower

DNA Tower tarjoaa antenni- ja laitetilaa mastoista ja kiinteistökohteista sekä pieniä laitepaikkoja laitetiloista.   

Kiinnostuitko?

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun.